Яловичина по-уральських
(покроковий рецепт з фото)
Смачна яловичина зі сметаною і цибулею для ваших улюблених чоловіків. Рекомендую рецепт приготування яловичини по-уральських всім господарочкам на замітку.
Натрапила на кілька різних рецептів яловичини по-уральських, що не дивно. На Уралі м'ясо люблять, а тому і готують по-різному. Я вирішила приготувати яловичину по-уральських по одному з них - загасивши м'ясо зі сметаною. Результат просто чудовий!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 2-3 штук
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Спеції - - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Яловичину помити і посушити, нарізати соломкою середніх розмірів, бажано поперек волокон, тоді м'ясо буде м'якшим. Порізане м'ясо залити холодною водою і поставити гаситися на вогонь на 1, 5-2 години до готовності.
Почистити цибулю і порізати півкільцями. У сковороду налити олію і поставити на вогонь. Викласти на розігріту сковороду нарізану цибулю і обсмажити 3-5 хвилин.
Погашених яловичину додати без бульйону на сковороду з цибулею. Посолити і поперчити м'ясо за смаком.
Посипати м'ясо борошном і перемішати.
Яловичину трохи обсмажити з борошном і цибулею на сковороді 5-10 хвилин, постійно помішуючи.
У злегка обсмажене м'ясо додати бульйон.
Після додати сметану. Накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.
Дайте страві охолонути і подавайте готову яловичину по-уральських із зеленню і картопляним пюре. Смачного!