Рецепт Яловичина по-уральських фото

Яловичина по-уральських
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Молочні продукти , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачна яловичина зі сметаною і цибулею для ваших улюблених чоловіків. Рекомендую рецепт приготування яловичини по-уральських всім господарочкам на замітку.

Опис приготування:

Натрапила на кілька різних рецептів яловичини по-уральських, що не дивно. На Уралі м'ясо люблять, а тому і готують по-різному. Я вирішила приготувати яловичину по-уральських по одному з них - загасивши м'ясо зі сметаною. Результат просто чудовий!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - - За смаком
яловичина по-уральських - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яловичина по-уральських - фото крок 2
Яловичину помити і посушити, нарізати соломкою середніх розмірів, бажано поперек волокон, тоді м'ясо буде м'якшим. Порізане м'ясо залити холодною водою і поставити гаситися на вогонь на 1, 5-2 години до готовності.
яловичина по-уральських - фото крок 3
Почистити цибулю і порізати півкільцями. У сковороду налити олію і поставити на вогонь. Викласти на розігріту сковороду нарізану цибулю і обсмажити 3-5 хвилин.
яловичина по-уральських - фото крок 4
Погашених яловичину додати без бульйону на сковороду з цибулею. Посолити і поперчити м'ясо за смаком.
яловичина по-уральських - фото крок 5
Посипати м'ясо борошном і перемішати.
яловичина по-уральських - фото крок 6
Яловичину трохи обсмажити з борошном і цибулею на сковороді 5-10 хвилин, постійно помішуючи.
яловичина по-уральських - фото крок 7
У злегка обсмажене м'ясо додати бульйон.
яловичина по-уральських - фото крок 8
Після додати сметану. Накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.
яловичина по-уральських - фото крок 9
Дайте страві охолонути і подавайте готову яловичину по-уральських із зеленню і картопляним пюре. Смачного!

Схожі рецепти