Пельмені по-уральських
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів пельменів є рецепт їх приготування в духовці з грибами і сиром. Просто, ситно, швидко і дуже смачно!
Пельмені по-уральських готуються швидко і дуже просто. Особливий смак і аромат надає соус з грибів, лука і сметани. А сир додає свою пікантність і ніжність. Приготовлені таким чином пельмені набувають нову, цікаву і незвичайну в нашому розумінні подачу.
- Пельмені - 400 грам
- Печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Сир - 30 грам (твердий)
Підготуйте всі інгредієнти для приготування пельменів по-уральських.
Зваріть пельмені. У киплячу, підсолену воду викладіть пельмені.
Додайте нарізані печериці.
Додайте лавровий лист. Варіть пельмені з грибами до готовності. Воду не виливайте.
Викладіть пельмені з грибами в форму для запікання.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
Обсмажте в олії до золотистого кольору.
Після додайте 350-400 мл. Бульйону, в якому варилися пельмені і гриби.
Туди ж додайте сметану.
Додати сіль, поперчіть і перемішайте заливку.
Приготовленої сумішшю залийте пельмені.
Посипте пельмені тертим сиром.
Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
Пельмені по-уральських готові.
Подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!