Печеня Легких
(покроковий рецепт з фото)
Смажені - традиційне казахське печеня з м'яса або субпродуктів. Готується з цибулею та картоплею. Найкраще, для приготування використовувати казан, в ньому страва вийде більш насиченим і смачним!
Це класичний рецепт приготування Куурдак з легких. Для приготування цього чудового блюда я використовував такі інгредієнти: печінку, легкі, серце, курдючное сало, цибуля ріпчаста, картопля, лавровий лист, сіль і перець.
До столу подавайте в гарячому вигляді, дуже красиво виглядає, якщо прикрасити дрібно порізаним кропом і петрушкою. Хай щастить!
- Яловиче легке - 1 штука
- Печінка яловича - 1/2 штуки
- Серце яловиче - 1/2 штуки
- Сало курдючное - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Бульйон яловичий - 2 склянки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Всі субпродукти нарізаємо дрібними кубиками. Також дрібно нарізаємо сало і цибулю.
У розігрітий казан викладаємо сало і витоплюємо весь жир, шкварки видаляємо.
У киплячий жир кладемо серце і обсмажуємо 15 хвилин, після чого перекладаємо в тарілку.
У жирі, що залишився обсмажуємо легке, 15 хвилин. Легке також відкладаємо в окрему тарілку. У казан кладемо печінку, roza_ker 10 хвилин і додаємо серце, легке і порізану цибулю. Смажимо ще 10 хвилин помішуючи.
Вливаємо в казан бульйон, сіль і перець за смаком. tusim 15 хвилин.
Картоплю ріжемо кубиками і кладемо в казан, тушкуємо все під кришкою 20 хвилин, час від часу помішуючи.
Знімаємо казан з вогню, кладемо пару лаврових листочків. При подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!