Рецепт Печеня Легких фото

Печеня Легких
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка , Легке , Серце
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смажені - традиційне казахське печеня з м'яса або субпродуктів. Готується з цибулею та картоплею. Найкраще, для приготування використовувати казан, в ньому страва вийде більш насиченим і смачним!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування Куурдак з легких. Для приготування цього чудового блюда я використовував такі інгредієнти: печінку, легкі, серце, курдючное сало, цибуля ріпчаста, картопля, лавровий лист, сіль і перець.

До столу подавайте в гарячому вигляді, дуже красиво виглядає, якщо прикрасити дрібно порізаним кропом і петрушкою. Хай щастить!

  • Яловиче легке - 1 штука
  • Печінка яловича - 1/2 штуки
  • Серце яловиче - 1/2 штуки
  • Сало курдючное - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Бульйон яловичий - 2 склянки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печеня Легких - фото крок 1
Всі субпродукти нарізаємо дрібними кубиками. Також дрібно нарізаємо сало і цибулю.
печеня Легких - фото крок 2
У розігрітий казан викладаємо сало і витоплюємо весь жир, шкварки видаляємо.
печеня Легких - фото крок 3
У киплячий жир кладемо серце і обсмажуємо 15 хвилин, після чого перекладаємо в тарілку.
печеня Легких - фото крок 4
У жирі, що залишився обсмажуємо легке, 15 хвилин. Легке також відкладаємо в окрему тарілку. У казан кладемо печінку, roza_ker 10 хвилин і додаємо серце, легке і порізану цибулю. Смажимо ще 10 хвилин помішуючи.
печеня Легких - фото крок 5
Вливаємо в казан бульйон, сіль і перець за смаком. tusim 15 хвилин.
печеня Легких - фото крок 6
Картоплю ріжемо кубиками і кладемо в казан, тушкуємо все під кришкою 20 хвилин, час від часу помішуючи.
печеня Легких - фото крок 7
Знімаємо казан з вогню, кладемо пару лаврових листочків. При подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти