Рецепт Суп з легких фото

Суп з легких
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Легке
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Економне і дивно просте в приготуванні блюдо. Якщо ще ні разу не готували суп з легких, настійно рекомендую спробувати. Ароматний і наваристий - все це "легкий" суп з легких!

Це класичний рецепт приготування супу з легких. Суп з легких - це перша страва і воно подається в гарячому вигляді. Найчастіше його наливають в глибокі тарілки або піали. Смачно їсти зі сметаною або домашнім майонезом. Дуже часто суп з легких посипають зеленню кропу, петрушки і селери. До столу подавайте з різними видами хліба, грінками або сухариками. Хай щастить!

  • Легке яловиче - 1 кілограм
  • Корінь петрушки - 300 грам
  • Корінь селери - 300 грам
  • Гречана крупа - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Картопля - 2-3 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 4 L
суп з легких - фото крок 1
Легкі промийте та висушіть паперовим рушником. М'ясо наріжте на порційні шматочки, видаливши зайві частини, потім перекладе в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Варіть протягом 1, 5-2 годин, не забуваючи знімати піну.
суп з легких - фото крок 2
Промийте морква і цибуля під проточною водою. Потім дрібно наріжте овочі і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
суп з легких - фото крок 3
Корінь селери і петрушки промиваємо і очищаємо ножем від шкірки, ріжемо соломкою і додаємо в каструлю з бульйоном.
суп з легких - фото крок 4
Через 10 хвилин після коріння, додаємо порізаний і очищений від шкірки картопля. Варимо 10 хвилин.
суп з легких - фото крок 5
Ще через 10 хвилин додаємо гречку.
суп з легких - фото крок 6
Потім додайте зажарку з цибулі і моркви, лавровий лист, чорний перець горошком і сіль.
суп з легких - фото крок 7
Ретельно все перемішайте, варіть до повної готовності 15-20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти