Суп з легких
(покроковий рецепт з фото)
Економне і дивно просте в приготуванні блюдо. Якщо ще ні разу не готували суп з легких, настійно рекомендую спробувати. Ароматний і наваристий - все це "легкий" суп з легких!
Це класичний рецепт приготування супу з легких. Суп з легких - це перша страва і воно подається в гарячому вигляді. Найчастіше його наливають в глибокі тарілки або піали. Смачно їсти зі сметаною або домашнім майонезом. Дуже часто суп з легких посипають зеленню кропу, петрушки і селери. До столу подавайте з різними видами хліба, грінками або сухариками. Хай щастить!
- Легке яловиче - 1 кілограм
- Корінь петрушки - 300 грам
- Корінь селери - 300 грам
- Гречана крупа - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 4 L
Легкі промийте та висушіть паперовим рушником. М'ясо наріжте на порційні шматочки, видаливши зайві частини, потім перекладе в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Варіть протягом 1, 5-2 годин, не забуваючи знімати піну.
Промийте морква і цибуля під проточною водою. Потім дрібно наріжте овочі і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
Корінь селери і петрушки промиваємо і очищаємо ножем від шкірки, ріжемо соломкою і додаємо в каструлю з бульйоном.
Через 10 хвилин після коріння, додаємо порізаний і очищений від шкірки картопля. Варимо 10 хвилин.
Ще через 10 хвилин додаємо гречку.
Потім додайте зажарку з цибулі і моркви, лавровий лист, чорний перець горошком і сіль.
Ретельно все перемішайте, варіть до повної готовності 15-20 хвилин. Смачного!