Рецепт Начинка з легких фото

Начинка з легких
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Цибуля, Легке
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Начинки

Ця прекрасна начинка з яловичих легенів прекрасно підходить для випічки будь-якої складності: закритих і відкритих пирогів, пиріжків, млинчиків або рулетів. Апетитна і соковита - вона вам дуже сподобається!

Це простий рецепт приготування начинки з легких. Можна сміливо проводити експерименти, додаючи до вже зазначених інгредієнтів, наприклад зварений рис або яловиче серце, як вам захочеться. Тут же, я детально описав процес приготування найпростішою начинки з яловичого легкого. Хай щастить!

  • Легке яловиче - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
начинка з легких - фото крок 1
Яловиче легке ретельно промийте, потім наріжте невеликими шматочками і помістіть в каструлю, заливши холодною водою. Доведіть до кипіння, після чого злийте воду, промийте легкі і залийте свіжою водою. Варіть 1 годину до м'якості м'яса, не забудьте посолити. Зварене легке остудіть і пропустіть через м'ясорубку.
начинка з легких - фото крок 2
На сковороді обсмажити цибулю до прозорості.
начинка з легких - фото крок 3
До цибулі додайте легке, тушкуємо до готовності, додавши сіль і перець за смаком.
начинка з легких - фото крок 4
Вийшла чудова начинка, наприклад, для млинців, Чи не справедливість? Смачного!

Схожі рецепти