Начинка з легких
(покроковий рецепт з фото)
Ця прекрасна начинка з яловичих легенів прекрасно підходить для випічки будь-якої складності: закритих і відкритих пирогів, пиріжків, млинчиків або рулетів. Апетитна і соковита - вона вам дуже сподобається!
Це простий рецепт приготування начинки з легких. Можна сміливо проводити експерименти, додаючи до вже зазначених інгредієнтів, наприклад зварений рис або яловиче серце, як вам захочеться. Тут же, я детально описав процес приготування найпростішою начинки з яловичого легкого. Хай щастить!
- Легке яловиче - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловиче легке ретельно промийте, потім наріжте невеликими шматочками і помістіть в каструлю, заливши холодною водою. Доведіть до кипіння, після чого злийте воду, промийте легкі і залийте свіжою водою. Варіть 1 годину до м'якості м'яса, не забудьте посолити. Зварене легке остудіть і пропустіть через м'ясорубку.
На сковороді обсмажити цибулю до прозорості.
До цибулі додайте легке, тушкуємо до готовності, додавши сіль і перець за смаком.
Вийшла чудова начинка, наприклад, для млинців, Чи не справедливість? Смачного!