Пюре з легких по-фінськи
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне пюре на основі яловичих легенів з овочами підкорить вас своїм незабутнім смаком і ароматом. Достаток овочів робить це блюдо оригінальним і особливим, обов'язково спробуйте!
До вашої уваги рецепт приготування пюре з легких по-фінськи. Для початку відваріть легке, потім подрібніть його в блендері і відставте в сторону. Після чого запікаємо овочі в духовці 40-45 хвилин. Потім овочі подрібнюємо за допомогою блендера, з'єднуємо з яловичим легким і бульйоном, які залишилися від варіння. Має вийти гарне, однорідне пюре. Готову страву можна прикрасити сухарикам і свіжою зеленню. Хай щастить!
- Яловиче легке - 400 грам
- Перець солодкий - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Селера - 60 грам
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Базилік - За смаком
- Сухарики - За смаком

Відваріть яловиче легке до готовності, а потім подрібніть за допомогою блендера.

Всі овочі ретельно миємо й нарізаємо великими кубиками. Часник очищаємо. Овочі і часник викладаємо на деко.

Селера нарізаємо і розкладаємо зверху на овочах. Тепер потрібно побризкати овочі оливковою олією, приправити спеціями і ретельно перемішати, можна руками. Запікати в духовці 45 хвилин, температура 180 градусів.

Готові овочі перекладаємо в глибоку ємність.

За допомогою блендера подрібнюємо овочі і з'єднуємо їх з подрібненим легким.

Готове пюре можна розбавити бульйоном, які залишилися від варіння яловичого легкого, після чого, знову збити за допомогою блендера.

Подаємо до столу, прикрасивши сухариками з чорного хліба. Смачного!