Рецепт Пюре з легких по-фінськи фото

Пюре з легких по-фінськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Легке
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Прекрасне пюре на основі яловичих легенів з овочами підкорить вас своїм незабутнім смаком і ароматом. Достаток овочів робить це блюдо оригінальним і особливим, обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги рецепт приготування пюре з легких по-фінськи. Для початку відваріть легке, потім подрібніть його в блендері і відставте в сторону. Після чого запікаємо овочі в духовці 40-45 хвилин. Потім овочі подрібнюємо за допомогою блендера, з'єднуємо з яловичим легким і бульйоном, які залишилися від варіння. Має вийти гарне, однорідне пюре. Готову страву можна прикрасити сухарикам і свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Яловиче легке - 400 грам
  • Перець солодкий - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Селера - 60 грам
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Сухарики - За смаком
пюре з легких по-фінськи - фото крок 1
Відваріть яловиче легке до готовності, а потім подрібніть за допомогою блендера.
пюре з легких по-фінськи - фото крок 2
Всі овочі ретельно миємо й нарізаємо великими кубиками. Часник очищаємо. Овочі і часник викладаємо на деко.
пюре з легких по-фінськи - фото крок 3
Селера нарізаємо і розкладаємо зверху на овочах. Тепер потрібно побризкати овочі оливковою олією, приправити спеціями і ретельно перемішати, можна руками. Запікати в духовці 45 хвилин, температура 180 градусів.
пюре з легких по-фінськи - фото крок 4
Готові овочі перекладаємо в глибоку ємність.
пюре з легких по-фінськи - фото крок 5
За допомогою блендера подрібнюємо овочі і з'єднуємо їх з подрібненим легким.
пюре з легких по-фінськи - фото крок 6
Готове пюре можна розбавити бульйоном, які залишилися від варіння яловичого легкого, після чого, знову збити за допомогою блендера.
пюре з легких по-фінськи - фото крок 7
Подаємо до столу, прикрасивши сухариками з чорного хліба. Смачного!

Схожі рецепти