Ковбаса з легких
(покроковий рецепт з фото)
Купуючи ковбасу в магазині, ви не можете бути впевнені в її якості. Пропоную приготувати смачну домашню ковбасу з легких прямо у себе вдома. Ароматна і смачна - вона стане незамінною!
Це класичний рецепт приготування ковбаси з легких. Після того, як ковбаса звариться, по бажанню, її можна додатково підсмажити. Готова ковбаса подається не тільки в гарячому вигляді, але і в холодному, в якості бутербродів. До того ж, вона набагато смачніше, корисніше і дешевше звичайної магазинної! Гарного дня!
- Легкі - 1200 грам
- Серце - 500 грам
- Печінка - 500 грам
- Мал - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 175 грам
- Сало - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
Всі м'ясні продукти, крім печінки, ретельно промийте, обсушити і порізати кубиками. Кладемо м'ясо в каструлю і повністю заливаємо водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти, потім воду зливаємо і наливаємо нову. Знову кип'ятимо, після чого витягаємо все м'ясні інгредієнти, крім м'ясної шкурки (її варимо 1, 5 годин).
Абсолютно всі м'ясні інгредієнти ріжемо дрібно і пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо дрібно порізану цибулю, відварений рис, зварене яйце і спеції. Все ретельно перемішуємо до однорідності і даємо трохи постояти.
Візьміть свинячі кишки і наповніть їх фаршем, краю міцно зав'яжіть мотузками. Далі ковбаски опускаємо в киплячу воду, варимо близько 30 хвилин.
Смачного!