Рецепт Ковбаса з легких фото

Ковбаса з легких
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо, Субпродукти, Ковбаса, Легке
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Купуючи ковбасу в магазині, ви не можете бути впевнені в її якості. Пропоную приготувати смачну домашню ковбасу з легких прямо у себе вдома. Ароматна і смачна - вона стане незамінною!

Це класичний рецепт приготування ковбаси з легких. Після того, як ковбаса звариться, по бажанню, її можна додатково підсмажити. Готова ковбаса подається не тільки в гарячому вигляді, але і в холодному, в якості бутербродів. До того ж, вона набагато смачніше, корисніше і дешевше звичайної магазинної! Гарного дня!

  • Легкі - 1200 грам
  • Серце - 500 грам
  • Печінка - 500 грам
  • Мал - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 175 грам
  • Сало - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
ковбаса з легких - фото крок 1
Всі м'ясні продукти, крім печінки, ретельно промийте, обсушити і порізати кубиками. Кладемо м'ясо в каструлю і повністю заливаємо водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти, потім воду зливаємо і наливаємо нову. Знову кип'ятимо, після чого витягаємо все м'ясні інгредієнти, крім м'ясної шкурки (її варимо 1, 5 годин).
ковбаса з легких - фото крок 2
Абсолютно всі м'ясні інгредієнти ріжемо дрібно і пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо дрібно порізану цибулю, відварений рис, зварене яйце і спеції. Все ретельно перемішуємо до однорідності і даємо трохи постояти.
ковбаса з легких - фото крок 3
Візьміть свинячі кишки і наповніть їх фаршем, краю міцно зав'яжіть мотузками. Далі ковбаски опускаємо в киплячу воду, варимо близько 30 хвилин.
ковбаса з легких - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти