Паста зі свининою в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати рідних смачненьким? Спробуйте цей простий рецепт пасти зі свининою в вершковому соусі! ситно? що! смачно? дуже! Такий обід оцінять навіть ті, хто жирну свинину і бекон не шанує!
Рецепт приготування пасти зі свининою в вершковому соусі - то, що треба для сімейного обіду або навіть романтичної вечері! А що? "шкварок" на виході виходить мало, і вони додають родзинки італійської пасти, нітрохи її не псуючи! Спробуйте, вам сподобається таке поєднання!
- Спагеті - 300 грам
- Бекон - 100 грам
- Свинина (філе) - 150 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Макарони відварити, як зазначено на упаковці. Відкинемо на друшляк, щоб вода стікала.
2. Далі зробимо соус. На маленькому вогні обсмажуємо бекон і тонко порізане м'ясо, щоб вони виділили багато жиру. Шкварки поки що виймемо, а на цьому жирі обсмажити борошно і подрібнену цибулю до рум'яності. Потім вливаємо вершки, і назад закладаємо м'ясо. Додамо спеції, тушкуємо до готовності.
3. Коли вже соус трохи загусне і почне булькати, саме час додати до нього спагетті. Обсмажте все разом!
4. Готово! Приємного вам апетиту!