Паста з шинкою і сиром з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пасти з шинкою і сиром з вершками нібито створений для романтичних вечерь! Адже улюблених приємно дивувати, а тим більше - цим блюдом з простими інгредієнтами і розкішним смаком!
Цей простий рецепт пасти з шинкою і сиром з вершками примітний тим, що, незважаючи на всю простоту інгредієнтів, блюдо виходить прямо як з ресторану! Так що рекомендую настійно і вам спробувати його приготувати! впевнена, у вас все вийде!
- Макаронні вироби - 200 грам
- Шинка - 100 грам
- Вершки - 200 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Яєчні жовтки - 3 штуки
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком
1. Відварюємо пасту до стану аль-денте, а на сковороді в цей час розігріваємо олію (краще оливкова). Обсмажити в ньому подрібнений часник і шинку.
2. Макарони відцідити і промиємо під холодною водою. Змішаємо з сумішшю зі сковороди. Вершки збиваємо з жовтками і спеціями за смаком. Заливаємо блюдо цією сумішшю ставимо на плиту, де тушкуємо на маленькому вогні, поки вершковий соус не закипить.
3. От і все! Подавайте відразу ж, посипавши тертим сиром. Смачного!