Рецепт Паста зі свинини з вершками фото

Паста зі свинини з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Вершки, Макарони
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Головне в приготуванні пасти не переварити її, інакше замість смачного вечері (обіду) можна отримати неїстівний кого з тіста. Розповім, як приготувати пасту зі свинини з вершками. Пробуйте!

Якщо зробити все правильно, то страва вийде дуже смачним, ситним і поживним. Замість вершків можна використовувати томатний соус або сирний. Паста зі свинини буде хорошим варіантом для ситного сімейної вечері. Блюдо обов'язково подаю гарячим.

  • Свинина - 300 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Вершки - 50-70 мілілітрів
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Макаронні вироби - 400 грам
паста зі свинини з вершками - фото крок 1
1. Свинину мою, витираю паперовими серветками і нарізаю невеликими шматочками.
паста зі свинини з вершками - фото крок 2
2. Сковороду з соняшниковою олією ставлю на середній вогонь, розігріваю і викладаю м'ясо, обсмажую до готовності.
паста зі свинини з вершками - фото крок 3
3. Гриби мою і очищаю від шкірки, потім нарізаю невеликими шматками. В окрему сковороду кладу шматочок вершкового масла і розігріваю, потім обсмажую на ній гриби.
паста зі свинини з вершками - фото крок 4
4. До м'яса додаю гриби і перемішую, ставлю сковороду на вогонь.
паста зі свинини з вершками - фото крок 5
5. Додаю до продуктів майонез, вливаю вершки і трохи води.
паста зі свинини з вершками - фото крок 6
6. Доводжу вміст до кипіння, готую на слабкому вогні 15-20 хвилин.
паста зі свинини з вершками - фото крок 7
7. Пасту відварюю в підсоленій воді з рослинним маслом, близько 3 хвилин, потім відкидаю на друшляк, щоб стекла вода.
паста зі свинини з вершками - фото крок 8
8. Викладаю пасту на тарілку, кладу маленький шматочок вершкового масла і викладаю свинину з вершками.

Схожі рецепти