Паста зі свинини з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Головне в приготуванні пасти не переварити її, інакше замість смачного вечері (обіду) можна отримати неїстівний кого з тіста. Розповім, як приготувати пасту зі свинини з вершками. Пробуйте!
Якщо зробити все правильно, то страва вийде дуже смачним, ситним і поживним. Замість вершків можна використовувати томатний соус або сирний. Паста зі свинини буде хорошим варіантом для ситного сімейної вечері. Блюдо обов'язково подаю гарячим.
- Свинина - 300 грам
- Печериці - 200 грам
- Соняшникова олія - За смаком
- Вершки - 50-70 мілілітрів
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Макаронні вироби - 400 грам
1. Свинину мою, витираю паперовими серветками і нарізаю невеликими шматочками.
2. Сковороду з соняшниковою олією ставлю на середній вогонь, розігріваю і викладаю м'ясо, обсмажую до готовності.
3. Гриби мою і очищаю від шкірки, потім нарізаю невеликими шматками. В окрему сковороду кладу шматочок вершкового масла і розігріваю, потім обсмажую на ній гриби.
4. До м'яса додаю гриби і перемішую, ставлю сковороду на вогонь.
5. Додаю до продуктів майонез, вливаю вершки і трохи води.
6. Доводжу вміст до кипіння, готую на слабкому вогні 15-20 хвилин.
7. Пасту відварюю в підсоленій воді з рослинним маслом, близько 3 хвилин, потім відкидаю на друшляк, щоб стекла вода.
8. Викладаю пасту на тарілку, кладу маленький шматочок вершкового масла і викладаю свинину з вершками.