Рецепт Паста з лимоном і вершками фото

Паста з лимоном і вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Макарони , Лимон
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Італійська паста з лимоном і вершками - так звана «комфортна їжа», яка не вимагає складних інгредієнтів, готується швидко і просто. Дивіться, як приготувати, у вас все вийде.

Опис приготування:

Готувати таку пасту можна і взимку, і влітку. Блюдо готується дуже швидко, його потрібно подавати на стіл тільки гарячим, посипавши обсмаженої у вершковому маслі сухарной крихтою або дрібно нарізаною петрушкою.

  • Спагеті - 400 грам (або talyolini)
  • Лимон - 1 штука
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Петрушка свіжа - 1 штука (гілочка)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
паста з лимоном і вершками - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні продукти. Виберіть довгу пасту з яєчного тіста або з твердої борошна. З лимона акуратно зніміть дрібної теркою жовту цедру, не зачіпаючи гіркий білий шар.
паста з лимоном і вершками - фото крок 2
2. У киплячій підсоленій воді відваріть пасту по інструкції на упаковці. Одночасно у великій сковороді розтопіть на слабкому вогні вершкове масло, додайте терту лимонну цедру. Пасту процідіть і викладіть на сковороду.
паста з лимоном і вершками - фото крок 3
3. Додайте вершки, 1 склянка води, в якій варилися макарони, все перемішайте і прогрійте до випаровування зайвої рідини.
паста з лимоном і вершками - фото крок 4
4. Подайте пасту з лимоном і вершками гарячої, посипавши нарізаною петрушкою і свіжомеленим чорним перцем. Смачного!

Схожі рецепти