Орехово-шоколадна паста з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Ваші дітки люблять магазинну шоколадну пасту з горіхами, та й Ви самі, напевно, не проти поснідати солодким бутербродом! Пропоную приготувати це шоколадне ласощі вдома, без консервантів.
Смачна, солодка, ароматна шоколадна паста, да з підсушеним білим хлібом, да з чашкою ароматного чаю - смачний сніданок або вечерю Діти частенько вимагають у вас купити їм шоколадно-горіхову пасту? Витративши трохи часу ви цілком можете приготувати це солодкі ласощі вдома і буде воно набагато корисніше магазинного. Вам сподобається паста, приготована за цим рецептом, а якщо вона вам здасться занадто солодкою - зменшите кількість цукрової пудри і збільште кількість горіхів. Готуємо!
- Цукрова пудра - 50 грам (тонкого помелу)
- Вершкове масло - 20 грам
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Молоко сухе - 5 грам
- Какао - 4 грами
- Ванілін - 1 грам
- Сіль - 1 щіпка (дрібна)
- Funduk - 15-20 грам (обсмажений і очищений)
1. Ось і все що знадобиться нам для приготування смачної шоколадної пасти.
2. Фундук обсмажуємо і очищаємо. Потім за допомогою кавомолки подрібнюємо горішки в борошно.
3. Змішаємо все сухі інгредієнти.
4. Розтопимо вершкове масло і злився з вершками.
5. Вливаємо вершково-масляну суміш в сухі інгредієнти.
6. І ретельно перемішуємо-розтираємо. Відправляємо в холодильник для застигання.
7. Приємного чаювання!