Рецепт Орехово-шоколадне печиво фото

Орехово-шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт
Випічка, Печиво

Це дуже смачне печиво. За текстурі воно виходить розсипчастим. Якщо ви любителі шоколадної випічки, то воно вам обов'язково сподобається!

Кількість порцій: 12-15
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор коричневий - 100 грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно - 120-150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Горіхи волоські - 50 грам
орехово-шоколадне печиво - фото крок 1
У приготуванні горіхово-шоколадного печива я використовувала невеликий коричневий цукор Містраль.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 2
Вершкове масло кімнатної температури збиваю міксером з коричневим цукром до однорідності.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 3
Додаю какао, жовток від яйця, ванілін. Ще раз добре збиваю.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 4
Борошно окремо змішую з розпушувачем. Поступово всипав її в каструлю і замішую м'яке еластичне тісто. Воно не повинно бути занадто крутим.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 5
Волоські горіхи подрібнюю в блендері і висипаю їх на плоске блюдце.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 6
Білок від яйця збиваю виделкою в окремій мисочці.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 7
З тіста скачують кульки розміром з волоський горіх. Вмочуючи кулька однією стороною в білок, а потім в подрібнені горіхи. Укладають кульки на деко, застелене пергаментом або папером для випічки. Відстань між печивом повинно бути приблизно 10 см.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 8
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці на режимі верх-низ, на середньому рівні близько 15-17 хвилин. Остужаю и подаю к столу.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти