Орехово-шоколадне печиво

Орехово-шоколадне печиво
Час приготування: 50 хв.
Це дуже смачне печиво. За текстурі воно виходить розсипчастим. Якщо ви любителі шоколадної випічки, то воно вам обов'язково сподобається!

кількість порцій: 12-15
  • Вершкове масло— 100 грам
  • цукор коричневий— 100 грам
  • Какао-порошок— 3 Ст. ложки
  • ванілін— 1 щіпка
  • борошно— 120-150 грам
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 штука
  • горіхи волоські— 50 грам
Орехово-шоколадне печиво - фото крок 1 У приготуванні горіхово-шоколадного печива я використовувала невеликий коричневий цукор Містраль.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 2 Вершкове масло кімнатної температури збиваю міксером з коричневим цукром до однорідності.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 3 додаю какао, жовток від яйця, ванілін. Ще раз добре збиваю.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 4 Борошно окремо змішую з розпушувачем. Поступово всипав її в каструлю і замішую м'яке еластичне тісто. Воно не повинно бути занадто крутим.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 5 Волоські горіхи подрібнюю в блендері і висипаю їх на плоске блюдце.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 6 Білок від яйця збиваю виделкою в окремій мисочці.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 7 З тіста скачують кульки розміром з волоський горіх. Вмочуючи кулька однією стороною в білок, а потім в подрібнені горіхи. Укладають кульки на деко, застелене пергаментом або папером для випічки. Відстань між печивом повинно бути приблизно 10 см.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 8 Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці на режимі верх-низ, на середньому рівні близько 15-17 хвилин. Остужаю и подаю к столу.

Орехово-шоколадне печиво - фото крок 9 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Орехово-пісочне печиво

Орехово-пісочне печиво

Це печиво приємно їсти з чашкою ароматної кави або ж трав'яного чаю. У нього багато назв, але головне - це насичений горіховий смак. Розповім про те, як приготувати горіхово-пісочне печиво. опис приготування: Традиційна форма такого печива - це півмісяць. Але якщо вам не хочеться довго возитис...

читати далі
Орехово-шоколадний торт

Орехово-шоколадний торт

Ось вам рецепт, як приготувати горіхово-шоколадний торт. Смак у торта виходить дуже повний, насичений. А готувати цей десерт, в порівнянні з іншими видами тортів, досить просто і швидко. опис приготування: Для цього рецепта рекомендуємо не обмежуватися одним видом горіхів: смачніше буде, якщо ...

читати далі
Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі