Рецепт Орехово-шоколадне печиво фото

Орехово-шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт
Випічка , Печиво
Час приготування: 50 хв.

Це дуже смачне печиво. За текстурі воно виходить розсипчастим. Якщо ви любителі шоколадної випічки, то воно вам обов'язково сподобається!

Кількість порцій: 12-15
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор коричневий - 100 грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно - 120-150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Горіхи волоські - 50 грам
орехово-шоколадне печиво - фото крок 1
У приготуванні горіхово-шоколадного печива я використовувала невеликий коричневий цукор Містраль.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 2
Вершкове масло кімнатної температури збиваю міксером з коричневим цукром до однорідності.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 3
Додаю какао, жовток від яйця, ванілін. Ще раз добре збиваю.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 4
Борошно окремо змішую з розпушувачем. Поступово всипав її в каструлю і замішую м'яке еластичне тісто. Воно не повинно бути занадто крутим.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 5
Волоські горіхи подрібнюю в блендері і висипаю їх на плоске блюдце.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 6
Білок від яйця збиваю виделкою в окремій мисочці.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 7
З тіста скачують кульки розміром з волоський горіх. Вмочуючи кулька однією стороною в білок, а потім в подрібнені горіхи. Укладають кульки на деко, застелене пергаментом або папером для випічки. Відстань між печивом повинно бути приблизно 10 см.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 8
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці на режимі верх-низ, на середньому рівні близько 15-17 хвилин. Остужаю и подаю к столу.
орехово-шоколадне печиво - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти