Рецепт Орехово-пісочне печиво фото

Орехово-пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Горіхи, Вершкове масло, Пекан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Це печиво приємно їсти з чашкою ароматної кави або ж трав'яного чаю. У нього багато назв, але головне - це насичений горіховий смак. Розповім про те, як приготувати горіхово-пісочне печиво.

Традиційна форма такого печива - це півмісяць. Але якщо вам не хочеться довго возитися, то можна зробити все набагато простіше, як в цьому рецепті. Можна використовувати не тільки пекан, підійдуть будь-які горіхи, навіть волоські. Таке печиво можна довго зберігати, воно зберігає свій горіховий смак і тонкий аромат.

  • Пекан - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 240 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2-2, 5 склянки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
орехово-пісочне печиво - фото крок 1
1. Викладіть горіхи в блендер і подрібніть їх, залишаючи невеликі шматочки.
орехово-пісочне печиво - фото крок 2
2. Розріжте вершкове масло шматочками і додайте в чашу блендера, а також цукор, сіль, ваніль.
орехово-пісочне печиво - фото крок 3
3. Перемішайте все гарненько до утворення однорідної маси.
орехово-пісочне печиво - фото крок 4
4. Додайте половину від необхідної кількості борошна, перемішайте. Знову додайте борошно (у мене пішло трохи менше 2, 5 склянок).
орехово-пісочне печиво - фото крок 5
5. Вийде розсипчасте тісто шматочками, сформуйте з нього єдину масу.
орехово-пісочне печиво - фото крок 6
6. Отщіпніте невеликі шматочки тіста і сформуйте кульки, викладіть їх на деко.
орехово-пісочне печиво - фото крок 7
7. Надішліть деко в розігрітий до 180-200 градусів духовку на 20 хвилин.
орехово-пісочне печиво - фото крок 8
8. Готове печиво дістаньте з духовки і залиште на 10 хвилин, потім в миску насипте цукрову пудру і кожне обваляйте в пудрі.
орехово-пісочне печиво - фото крок 9
9. Перекладіть на серветку або на піднос і дайте йому повністю охолонути. Зберігайте печиво в закритому контейнері.

Схожі рецепти