Паста з рибою і вершками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування пасти з рибою і вершками досить простий, він не забирає у вас багато часу. Тому я вам рекомендую це блюдо приготувати на обід або вечерю - смачно, м'який і ароматний!
Це дуже простий рецепт пасти з рибою і вершками, так що я вам рекомендую його приготувати! Бульйон від риби, наприклад, можна залишити і зварити супчик, а на друге - зробити такі спагетті! 
- Вершки - 100 мілілітрів
 - Горбуші - 200 грам
 - Спагеті - 400 грам
 - Спеції - За смаком
 

1. Горбушу відваримо до готовності в підсоленій воді, потім викладаємо на сковорідку з рослинним маслом і обсмажуємо в спеціях.

2. Коли стане золотистою - додамо вершки, і на маленькому вогні доводимо до готовності. Паралельно відваримо макарони.

3. Розкладаємо спагетті по тарілках і поливаємо соусом. Смачного!