Паста з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Ламаєте голову, не знаю, чим порадувати ваших близьких? значить, вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати пасту з рибою просто і швидко. Це класне блюдо не залишить байдужим нікого.
Основний плюс цього рецепту в тому, що ви можете варіювати основні інгредієнти по вашому настрою. Існує як величезна кількість сортів пасти, так і ще більше - всіляких видів риби. Тому закликаю вас експериментувати і сміливо проявляти фантазію!
- Тальятелле - 150 грам (макарони)
- Філе лосося - 300 грам (без шкіри і без кісток)
- Лимон - 1 штука
- Вершки 20% - 250 мілілітрів
- Зелений горошок - 100 грам (консервований)
- Сіль - 2 щіпки
- Kайенскій перець - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
1
Відваріть пасту в підсоленій воді (згідно з інструкцією на упаковці) до стану "аль денте" .
2
Допомога лимон, натрій 1 чайну ложку цедри. Вичавіть 4 столові ложки соку в маленьку кухоль.
3
Візьміть велику ємність і доводите до кипіння вершки разом з лимонним соком. Додати сіль, поперчіть і додайте в них дрібку цукру.
4
Одночасно помийте і наріжте філе лосося (або будь-який інший риби, обов'язково без кісток) невеликими кубиками, приблизно по 3 см, додайте в вершковий соус, відваріть 10 хвилин на маленькому вогні. Зніміть ємність з плити і додайте в неї також цедру лимона, ретельно все перемішайте, накрийте кришкою і дайте настоятися 5 хвилин.
5
Перекладіть відварені макарони спочатку в друшляк, а потім в ємність з соусом з лосося, додайте туди 100 грам зеленого горошку і акуратно перемішайте.
6
Розкладіть ситне і пікантне блюдо по тарілках і подавайте його до столу. Смачного!