Паста з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Паста з печерицями - традиційне блюдо італійської кухні, яке прижилося і полюбилося у всіх країнах світу. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом пасти з печерицями.
До вашої уваги - рецепт пасти з печерицями. До речі, справжню, свіжу пасту італійці готують вдома так само, як ми готуємо локшину. Макаронні вироби, приготована вдома, виходить особливою - смачною, міцної, з особливим яєчним смаком. Ми ж звикли купувати пасту в магазинах, адже на полицях можна знайти пасту будь-якої форми і якості. Найкорисніша паста, зроблена з твердих сортів пшениці і зварена "аль денте" (з твердим, злегка недовареним центром), є незамінним джерелом клітковини і складних вуглеводів. Сьогодні я хочу розповісти, як правильно зварити пасту і приготувати до неї легкий грибний соус. Найголовніше, будьте обережні зі спеціями, щоб не перебити натуральний аромат грибів. Читайте, як приготувати пасту з печерицями!
- Макаронні вироби - 400 грам (вибирайте пасту з твердих сортів пшениці)
- Печериці - 600 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир пармезан - 30 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний перець - 1 щіпка