Паста з м'ясним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Смачна паста з м'ясним соусом - стане відмінним блюдом до вечері або обіднього столу. М'ясо гаситься з молоком, що надає страві дуже ніжний і особливий аромат. Сподіваюся, вам сподобається! пробуємо!
Приготуємо пасту з м'ясним соусом в домашніх умовах. Для початку приготуйте соус, обсмажити овочі з фаршем і додавши молоко, томати і спеції. Поки готується соус, можна зварити спагетті. Подавайте на стіл, присипавши блюдо тертим пармезаном. Хай щастить!
- Фарш - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 200 грам
- Томати - 330 грам (у власному соку)
- Молоко - 200 мілілітрів
- Чебрець - 1/4 чайних ложки (сушений)
- Сіль - 1 За смаком
- Спагеті - 300 грам
Дрібно нарізаємо цибулю і часник, трьом морква. Обсмажуємо овочі на вершковому маслі 5-6 хвилин.
Додаємо фарш, перемішуємо і смажимо до готовності.
Тепер додайте: сіль за смаком, чебрець, томати разом з соком (томати розім'яти виделкою) і молоко. Доведіть все до кипіння, потім зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте під кришкою 20 хвилин.
Тим часом, зваріть спагетті. На готову пасту кладемо соус, присипаємо тертим сиром і подаємо на стіл. Смачного!