Макарони з томатним м'ясним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ще такі макарони з томатним м'ясним соусом називають "макарони по-флотськи" . Готуються вони дуже швидко і завжди з томатним соусом. В даному рецепті використовуються не тільки спеції, але і базилік.
Друге блюдо на швидку руку можна приготувати на основі макаронних виробів і фаршу. Готується воно швидко і виходить смачним. Базилік надає особливу пікантність і аромат, але якщо ви не любите цю пряність, можна обійтися і без нього. В будь-якому випадку, додавайте спеції за смаком. Фарш готується в томатному соусі, а потім додається в макарони.
- Фарш - 500 грам
- Макарони - 300 грам
- Томатний соус - 200 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для цієї страви я брала вже готовий фарш, макарони (беріть будь-які за смаком), томатний соус (можна домашній морс), базилік (синій) і спеції.
2. Ставимо воду на вогонь і доводимо до кипіння, після чого солимо воду і всипаємо макарони. Варимо при періодичному помішуванні, щоб вони не злиплися.
3. На оливковій олії (можна брати рослинне) обсмажуємо фарш до моменту, поки не википить вода. Додаємо томатну пасту, морс або соус. Смажимо при постійному помішуванні.
4. Трохи обсмажити, додаємо нарізану базилік і ще трохи обсмажуємо. Я додаю пару столових ложок води і мучуся на слабкому вогні під закритою кришкою.
5. Готові макарони відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді і викладаємо назад в каструлю. Додаємо оливкову олію і готовий фарш.
6. Можна перемішати макарони, а можна викласти фарш зверху. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу.