Ньокки з м'ясним соусом

Ньокки з м'ясним соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ньокки — це ті ж галушки, тільки італійські. Найчастіше їх роблять з пшеничного борошна, сиру і картоплі. Також спеціально роблять борозенки, щоб там затримувався соус.

опис приготування:

Ньокки з м'ясним соусом — одне з найсмачніших страв італійської кухні, які мені доводилося куштувати. Та й самі італійці цей свій кулінарний шедевр просто обожнюють. складові, начебто, дуже прості, але блюдо з них виходить розкішне. При приготуванні ньокки з м'ясним соусом необхідно велику увагу приділити пропорціям — варто їх трохи переплутати, і все блюдо піде нанівець.

  • Картопля— 4 штуки(відварений в мундирі)
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • Борошно пшеничне— 1 Склянка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • зелень— За смаком
  • Куряче м'ясо— 300 грам(відварне)
  • вершки— 200 мілілітрів(10%)
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів
Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 1 1. Картоплю очистити і натерти на крупній тертці.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 2 2. До натертого картоплі додати яйця, хорошу щіпку солі, можна трохи меленого перцю.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 3 3. Додайте борошно і замісіть тісто. Картопля добре клеїться, але не забивайте борошном тісто.
Картопля повинен зібратися в кулю.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 4 4. У нас вийде ось таке тісто.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 5 5. Картопля розділіть на невеликі шматочки. Кожен скачайте в кульку. Вилку умочіть в борошно, придавите нею кульку тесту.
Отримаємо ось такі ньокки.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 6 6. Залиште ньокки полежати. поставте 1,5 літра води закипати.
Тепер займемося соусом.
Для соусу нарізаємо відварне м'ясо птиці.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 7 7. Для соусу нарізаємо цибулю півкільцями.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 8 8. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 9 9. Додаємо нарізане м'ясо птиці.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 10 10. Коли м'ясо і цибулю обсмажити, додайте вершки і багато нарізаної зелені. перемішайте. Дайте закипіти - і вимикайте.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 11 11. У киплячій солоній воді відваріть ньокки, як пельмені або вареники.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 12 12. Увімкніть вогонь під соусом. З окропу витягніть готові ньокки. Помістіть їх в сковороду до соусу. перемішайте.

Ньокки з м'ясним соусом - фото крок 13 13. Подайте ньокки з м'ясним соусом до столу. Дуже смачно і оригінально. Спробуйте обов'язково. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Томатні ньокки з базиліком і сметанним соусом

Томатні ньокки з базиліком і сметанним соусом

Як можна здогадатися з назви, томатні ньокки з базиліком і сметанним соусом — це блюдо італійської традиційної кухні, а це значить — просте, швидке і смачне. рекомендую спробувати! опис приготування: Пропоную влаштувати дні італійської кухні і приготувати ось таке просте, але дуже смачне італі...

читати далі
Макарони з томатним м'ясним соусом

Макарони з томатним м'ясним соусом

Ще такі макарони з томатним м'ясним соусом називають "; макарони по-флотськи ";. Готуються вони дуже швидко і завжди з томатним соусом. В даному рецепті використовуються не тільки спеції, але і базилік. опис приготування: Друге блюдо на швидку руку можна приготувати на основі макаронних виробі...

читати далі
Паста з м'ясним соусом «Болоньєзе»

Паста з м'ясним соусом «Болоньєзе»

Цей м'ясний соус до смаку нагадає вам старі добрі макарони по-флотськи, проте, його головна відмінність в тому, що готується він дуже довго. розповім, як приготувати пасту з м'ясним соусом «Болоньєзе». опис приготування: Якщо звичайний соус з томатної пасти і фаршу можна зробити за 15 хвилин, ...

читати далі
Паста з м'ясним соусом

Паста з м'ясним соусом

Смачна паста з м'ясним соусом — стане відмінним блюдом до вечері або обіднього столу. М'ясо гаситься з молоком, що надає страві дуже ніжний і особливий аромат. сподіваюся, вам сподобається! пробуємо! опис приготування: Приготуємо пасту з м'ясним соусом в домашніх умовах. Для початку приготуйте...

читати далі
Картопляні ньокки зі шпинатом і кропом

Картопляні ньокки зі шпинатом і кропом

Традиційне "; бідне" італійська страва, яке найчастіше готували селяни. В основному ноьоккі готуються з відвареної картоплі з різними добавками. В даному випадку це шпинат і кріп. опис приготування: Ньокки ще називають італійськими галушками. В основному їх класичним варіантом є ньокки зі шпин...

читати далі