Картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться придумати нескладну, але дуже цікаву альтернативу звичним стравам, на виручку приходять рецепти на кшталт цього. Приголомшливо апетитні, найніжніші ньокки просто неможливо не спробувати!
Хотілося б навчити вас, як приготувати картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом. Чудове блюдо італійської кухні, яке подається до столу з вершковим маслом і зеленню. Щоб скоротити час на підготовку, м'ясо і картоплю в мундирі краще відварити заздалегідь, добре остудіть. Побалуйте себе і своїх близьких новим цікавим рецептиком!
- Картопля - 1 кілограм
- М'ясо відварне - 250 грам
- Сир - 400 грам (навпіл: твердий і сирний)
- Борошно - 150 грам
- Яйце - 2 штуки (в тісто і начинку)
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам (для подачі)
- Зелень - 1 щіпка
1. Для початку очистіть картопля, зварений в мундирі, і натріть його на тертці.
2. Додайте одне яйце, борошно, половину твердого та сирного сиру. Додати сіль за смаком, можна додати улюблені спеції.
3. Ретельно перемішайте, щоб вийшло однорідне "тісто" . Приберіть його поки в холодильник.
4. Тепер можна зайнятися начинкою. Для цього потрібно подрібнити в м'ясорубці або блендері відварне м'ясо. Додайте туди другу половину сиру, яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.
5. Ось такий фарш вийде в результаті. А далі все дуже просто: візьміть трохи картопляного тіста, розімніть в коржик. У центр викладіть начинку.
6. Сформуйте акуратні кульки. Відправте їх в киплячу підсолену воду і варіть близько 4 хвилин після того, як вони спливуть.
7. Краса, неймовірно смачно! Подавайте з маслом і зеленню відразу, гарячими.
Смачного!
Смачного!