Рецепт Картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом фото

Картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Коли хочеться придумати нескладну, але дуже цікаву альтернативу звичним стравам, на виручку приходять рецепти на кшталт цього. Приголомшливо апетитні, найніжніші ньокки просто неможливо не спробувати!

Хотілося б навчити вас, як приготувати картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом. Чудове блюдо італійської кухні, яке подається до столу з вершковим маслом і зеленню. Щоб скоротити час на підготовку, м'ясо і картоплю в мундирі краще відварити заздалегідь, добре остудіть. Побалуйте себе і своїх близьких новим цікавим рецептиком!

  • Картопля - 1 кілограм
  • М'ясо відварне - 250 грам
  • Сир - 400 грам (навпіл: твердий і сирний)
  • Борошно - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки (в тісто і начинку)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам (для подачі)
  • Зелень - 1 щіпка
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 1
1. Для початку очистіть картопля, зварений в мундирі, і натріть його на тертці.
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 2
2. Додайте одне яйце, борошно, половину твердого та сирного сиру. Додати сіль за смаком, можна додати улюблені спеції.
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 3
3. Ретельно перемішайте, щоб вийшло однорідне "тісто" . Приберіть його поки в холодильник.
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 4
4. Тепер можна зайнятися начинкою. Для цього потрібно подрібнити в м'ясорубці або блендері відварне м'ясо. Додайте туди другу половину сиру, яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 5
5. Ось такий фарш вийде в результаті. А далі все дуже просто: візьміть трохи картопляного тіста, розімніть в коржик. У центр викладіть начинку.
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 6
6. Сформуйте акуратні кульки. Відправте їх в киплячу підсолену воду і варіть близько 4 хвилин після того, як вони спливуть.
картопляно-сирні ньокки, фаршировані м'ясом - фото крок 7
7. Краса, неймовірно смачно! Подавайте з маслом і зеленню відразу, гарячими.
Смачного!

Схожі рецепти