Ньокки по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Ньокки - це незвичайні італійські галушки. Готуються по-різному, я люблю варіант ньокки з картоплі. Цим рецептом і поділюся з вами.
Вся італійська кухня націлена на те, щоб блюдо зробити швидко і смачно. Звичайно, є страви, які вимагають витримки, але в основному у італійців все на швидку руку. Починаючи від піц. Ньокки не є винятком. Ви можете додавати їх в супи, замість клецек. Смачно і ситно. Справжня знахідка для ледачих. Можна легко здивувати своїх близьких, блюдо дійсно незвичайне. Одне тільки назва чого варта - ньокки. Звучить трохи по-японськи, але це італійська страва. Чудова і смачне. Так само, як і наші пельмені і вареники, ви можете заготовити ньокки про запас, заморозити їх. Бажаю вам приємного апетиту.
- Картопля - 1-1, 5 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Відваріть картоплю в мундирі.
Почистіть картоплю і розімніть його.
Потім пропустіть картопля через м'ясорубку.
Додайте яйця і перемішайте.
Потім борошна, сіль і замішують тісто.
Тісто скачайте в довгу рівну ковбасу і розріжте на дрібненькі шматочки.
У вас повинні вийде однакові за величиною ньокки.
Кожну ньокки притисніть вилочкою, щоб вона стала рельєфною.
Варяться ньокки в підсоленій воді до тих пір, поки не спливуть на поверхню. Приблизно хвилин 10. Не більше.
Подавайте ньокки зі сметаною, томатним або будь-яким іншим соусом, прикрасивши зеленню. Можете змастити вершковим маслом.