Спагеті з м'ясним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім кілька простих кроків, як приготувати спагетті з м'ясним соусом. Просте, смачне і неймовірно ароматне блюдо. М'ясний соус можна використовувати для інших страв (наприклад, для лазаньї).
Соус і спагетті спершу готуються окремо, потім обов'язково їх потрібно перемішати і залишити на кілька хвилин, щоб соус повністю просякнутий пасту. Їжте блюдо відразу після приготування. Можна прикрасити спагетті сиром, зеленню. Підійде свинячий, яловичий, курячий фарш, а також можна змішати кілька видів.
- Спагеті - 240 грам
- Бекон - 100 грам
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сухе біле вино - 0, 5 склянки
- Томати - 400 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Орегано - 1 Чайна ложка
1. Наріжте дрібними кубиками бекон, викладіть його в сковороду, надішліть її на вогонь і обсмажте до витоплювання жиру. Викладіть в сковороду яловичий фарш, розімніть його лопаткою і обсмажте до готовності, потім перекладіть в тарілку.
2. Поверніть сковороду на вогонь, залиште в ній невелику кількість жиру. Наріжте дрібно цибулю, часник, а моркву натріть на дрібній тертці. Викладіть овочі в сковороду, обсмажте їх до готовності.
3. Додайте до овочів фарш і перемішайте, влийте вино і випарьте його, потім додайте подрібнені і очищені від шкірки томати, кетчуп, сіль і перець, орегано.
4. Відваріть спагетті в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк і викладіть в сковороду до соусу, перемішайте. Подавайте спагетті відразу ж, прикрасивши тертим сиром.