Паста з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям пасти присвячується даний рецепт. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пасту з куркою, уважно дотримуйтесь рецептом - і все у вас вийде! Дуже смачне блюдо на швидку руку.
Паста з куркою володіє дивно ніжним смаком, який забезпечують вершки. У підсумку ми отримуємо смачне, ароматне і ситне блюдо. Присипаємо зверху тертим сиром "пармезан" - і вуаля! макаронні вироби, як в італійському ресторані, готова в домашніх умовах. Не бійтеся експериментувати і обов'язково спробуйте цей рецепт. Повірте, він стане одним з ваших фаворитів!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Паста "лінгвіне" - 200 грам
- Каджунськой приправа - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- В'ялені томати - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Базилік - 1/2 чайних ложки
- Часникова пудра - 1/2 чайних ложки
- Пармезан - 2 чайних ложки
1
Курячі грудки промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Маринуємо в приправах і обсмажуємо на розігрітій сковороді, попередньо змащеній маслом. Обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.
2
Зменшуємо вогонь, додаємо цибулю, вершки, томати, базилік, сіль, перець і все ретельно перемішуємо.
3
Тим часом відварюємо пасту "лінгуіні" до стану аль денте. Змішуємо з куркою і присипаємо тертим пармезаном.
4
Паста з куркою готова, смачного!