Рецепт Паста з куркою фото

Паста з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Птах, Вершки, Сир, Курка, Макарони, Куряча грудка, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Всім любителям пасти присвячується даний рецепт. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пасту з куркою, уважно дотримуйтесь рецептом - і все у вас вийде! Дуже смачне блюдо на швидку руку.

Паста з куркою володіє дивно ніжним смаком, який забезпечують вершки. У підсумку ми отримуємо смачне, ароматне і ситне блюдо. Присипаємо зверху тертим сиром "пармезан" - і вуаля! макаронні вироби, як в італійському ресторані, готова в домашніх умовах. Не бійтеся експериментувати і обов'язково спробуйте цей рецепт. Повірте, він стане одним з ваших фаворитів!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Паста "лінгвіне" - 200 грам
  • Каджунськой приправа - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • В'ялені томати - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Базилік - 1/2 чайних ложки
  • Часникова пудра - 1/2 чайних ложки
  • Пармезан - 2 чайних ложки
1
Курячі грудки промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Маринуємо в приправах і обсмажуємо на розігрітій сковороді, попередньо змащеній маслом. Обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.
2
Зменшуємо вогонь, додаємо цибулю, вершки, томати, базилік, сіль, перець і все ретельно перемішуємо.
3
Тим часом відварюємо пасту "лінгуіні" до стану аль денте. Змішуємо з куркою і присипаємо тертим пармезаном.
4
Паста з куркою готова, смачного!

Схожі рецепти