Паста з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів макаронів пропоную дуже простий і швидкий рецепт приготування пасти з овочами. А саме з кабачками і помідорами. Дуже соковито, ароматний і смачний!
Макарони з кабачками і помідорами - ситне, корисне і смачне блюдо, яке стане повноцінним вечерею або обідом. Пасту беріть велику. Це може бути і довга локшина або спагетті. Готуйте з любов'ю і все у вас вийде!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Морква очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Тушіте, помішуючи, 10 хвилин.
Кабачок помийте і наріжте кубиками. Додайте в сковороду.
Гасіть овочі ще 10 хвилин, помішуючи.
Помідори помийте і наріжте кубиками. Додати сіль за смаком. Можна поперчити і додати будь-які сухі приправи. Прогрійте овочі хвилини 3-4.
Зваріть пасту. Для цього в киплячу підсолену воду викладіть макарони, перемішайте. Варіть на середньому вогні 10-12 хвилин. Готові макарони відкиньте на друшляк і відправте в сковороду з овочами.
Перемішайте.
Паста з кабачками і помідорами готова. За бажанням посипте її тертим сиром.