Паста з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт пасти з кабачками сподобається любителям італійської кухні, у яких на дачі - повно кабачків, які дівати нікуди. Дізнайтеся, як приготувати пасту з кабачками, і питання вирішиться
Паста з кабачками готується дуже швидко і легко. На смак вона виходить ніжною, головне - НЕ пересолити і не пережарити. Готується все дуже швидко, прямо-таки блискавично, тому відповідальний момент вимкнення плити потрібно не прогавити
У сезон кабачків це блюдо - один із способів "утилізації" цього смачного, але швидко набридає овоча. Сподіваюся, і вас виручить. Отже, розповідаю, як приготувати пасту з кабачками
- Макаронні вироби - 400 грам
- Кабачок - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Тертий твердий сир - 70 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Шинка - 100 грам
В першу чергу ставимо воду для макаронів. Варимо за інструкцією, але ні в якому разі не переварюємо. Паста повинна вийти al dente. Нарізаємо нашу шинку невеликими шматочками і злегка обсмажуємо її.
Кабачок тоненько нарізаємо пластинами. Цибулю і часник дрібно рубаємо.
Вилучити
У сковорідці де обсмажували шинку обсмажуємо спочатку цибулю і часник, потім додаємо кабачки. Тушкуємо кабачки поки не приготуються макарони.
У сковорідці де обсмажували шинку обсмажуємо спочатку цибулю і часник, потім додаємо кабачки. Тушкуємо кабачки поки не приготуються макарони.
Збиваємо два яйця і натираємо сир.
Зварені макарони перекладаємо в сковорідку з обсмаженими овочами, вливаємо яйця і все перемішуємо.
Блюдо перекладаємо по тарілках і посипаємо тертим сиром. Готово. Смачного!