Рецепт Паста з кабачками фото

Паста з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Макарони , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Простий рецепт пасти з кабачками сподобається любителям італійської кухні, у яких на дачі - повно кабачків, які дівати нікуди. Дізнайтеся, як приготувати пасту з кабачками, і питання вирішиться

Опис приготування:

Паста з кабачками готується дуже швидко і легко. На смак вона виходить ніжною, головне - НЕ пересолити і не пережарити. Готується все дуже швидко, прямо-таки блискавично, тому відповідальний момент вимкнення плити потрібно не прогавити

У сезон кабачків це блюдо - один із способів"утилізації" цього смачного, але швидко набридає овоча. Сподіваюся, і вас виручить. Отже, розповідаю, як приготувати пасту з кабачками

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Тертий твердий сир - 70 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Шинка - 100 грам
паста з кабачками - фото крок 1
В першу чергу ставимо воду для макаронів. Варимо за інструкцією, але ні в якому разі не переварюємо. Паста повинна вийти al dente. Нарізаємо нашу шинку невеликими шматочками і злегка обсмажуємо її.
паста з кабачками - фото крок 2
Кабачок тоненько нарізаємо пластинами. Цибулю і часник дрібно рубаємо.
паста з кабачками - фото крок 3
Вилучити
У сковорідці де обсмажували шинку обсмажуємо спочатку цибулю і часник, потім додаємо кабачки. Тушкуємо кабачки поки не приготуються макарони.
паста з кабачками - фото крок 4
Збиваємо два яйця і натираємо сир.
паста з кабачками - фото крок 5
Зварені макарони перекладаємо в сковорідку з обсмаженими овочами, вливаємо яйця і все перемішуємо.
паста з кабачками - фото крок 6
Блюдо перекладаємо по тарілках і посипаємо тертим сиром. Готово. Смачного!

Схожі рецепти