Рецепт Паста с гранатом фото

Паста с гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Макарони , Гранат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 25 хв.

Паста с гранатом - дуже смачне і ароматне блюдо, яке обов'язково припаде до смаку. Рецепт дуже оригінальний, якщо любите експерименти, то спробуйте.

Опис приготування:

Паста с гранатом - звичайно ж, рецепт родом із сонячної Італії. Хто, що не італійці, знають мільйон способів приготування смачних макаронів. Спочатку побачивши рецепт, мені здався він дивним, але я ризикнула - приготувала, вийшло дуже смачно! Гранат надає ситно страви свіжості, а песто яскравий смак. Паста виходить дуже вишуканою, з тонким смаком. Хоча у мене чоловік не фанат заважати солодке з солоним, з'їв все і ще добавки попросив.

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Гранат - 1 штука
  • Соус песто - 3 Ст. Ложки
  • Салат червоний - 1 штука
  • Вино червоне - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
паста с гранатом - фото крок 1
Поставте воду для варіння макаронів на вогонь і займіться салатом. Листя промийте, обсушити і наріжте тоненькою соломкою.
паста с гранатом - фото крок 2
Обсмажте салат на сковороді до золотистого кольору, додайте вино і тушкуйте хвилин 5. Додайте песто і протомитися ще пару хвилин.
паста с гранатом - фото крок 3
Гранат помийте і розділіть на частини. Зернятка очистіть від кірочок.
паста с гранатом - фото крок 4
У підсоленій воді відваріть пасту відповідно до інструкції до стану альденте. Додайте до салату.
паста с гранатом - фото крок 5
Додайте зерна граната до макаронів, добре все перемішайте і потім буквально хвилину, щоб аромати змішалися.
паста с гранатом - фото крок 6
Подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти