Паста с гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Паста с гранатом - дуже смачне і ароматне блюдо, яке обов'язково припаде до смаку. Рецепт дуже оригінальний, якщо любите експерименти, то спробуйте.
Паста с гранатом - звичайно ж, рецепт родом із сонячної Італії. Хто, що не італійці, знають мільйон способів приготування смачних макаронів. Спочатку побачивши рецепт, мені здався він дивним, але я ризикнула - приготувала, вийшло дуже смачно! Гранат надає ситно страви свіжості, а песто яскравий смак. Паста виходить дуже вишуканою, з тонким смаком. Хоча у мене чоловік не фанат заважати солодке з солоним, з'їв все і ще добавки попросив.
- Макаронні вироби - 400 грам
- Гранат - 1 штука
- Соус песто - 3 Ст. Ложки
- Салат червоний - 1 штука
- Вино червоне - 100 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Поставте воду для варіння макаронів на вогонь і займіться салатом. Листя промийте, обсушити і наріжте тоненькою соломкою.
Обсмажте салат на сковороді до золотистого кольору, додайте вино і тушкуйте хвилин 5. Додайте песто і протомитися ще пару хвилин.
Гранат помийте і розділіть на частини. Зернятка очистіть від кірочок.
У підсоленій воді відваріть пасту відповідно до інструкції до стану альденте. Додайте до салату.
Додайте зерна граната до макаронів, добре все перемішайте і потім буквально хвилину, щоб аромати змішалися.
Подавайте до столу гарячим.