Паста болоньєзе в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Знаменита паста болоньєзе в мультиварці виходить нічим не гірше, ніж на плиті, а можливо навіть краще. Спробуйте приготувати цю страву і ви самі переконаєтеся в цьому.
Італійці неймовірно пишаються своїми фірязиками стравами. Сучасні господині вважають за краще удосконалювати рецепти, довіряючи більшу частину роботи кухонної техніки. Паста болоньєзе в мультиварці - це один з варіантів таких експериментів.
- Фарш - 300 грам
- Макарони - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Помідори - 2-3 штук
- Томатний соус або паста - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Нижче представлена докладна інструкція про те, як зробити паста болоньєзе в мультиварці. Отже, для початку потрібно очистити і нарізати кубиками маленьку цибулину.
2. На дно чаші мультиварки налити оливкову олію і викласти туди цибулю. Включити режим Випічка на 35 хвилин. Лук періодично помішувати.
3. Очистити і пропустити через прес часник. Додати до злегка прозорого луку і смажити до золотистого кольору.
4. Тим часом вимити і просушити помідори. При бажанні можна зняти шкірку, щоб соус був однорідний. Якщо хочеться, щоб відчувалися шматочки помідор, тоді їх просто нарізати. Надіслати в чашу мультиварки, ретельно перемішати. Через 5 хвилин додати томатну пасту.
5. Все як слід перемішати і накрити кришку мультиварки на 2-3 хвилини.
6. Викласти в чашу фарш, бажано яловичий, і заважати, щоб не утворилися грудочки.
7. Довести до кипіння трохи води і вилити в чашу мультиварки. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції.
8. Далі рецепт приготування пасти болоньєзе в мультиварці ділиться на два варіанти - викласти спагеті в чашу мультиварки або відварити їх окремо. У першому випадку важливо не переварити макарони. Якщо додаються вже готові спагетті, тоді під закритою кришкою потримати блюдо в режимі підігріву близько 5 хвилин. При подачі прикрасити сиром і зеленню.