Соус «Болоньєзе» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Класичний італійський м'ясний соус, який традиційно роблять для пасти або лазаньї, дуже просто можна приготувати за допомогою кухонної техніки. Zaintrigovanи? Запам'ятовуйте цей класний рецепт!
Опис приготування:
Презентую вам свою версію, як приготувати соус"Болоньєзе" в мультиварці. Мінімум зусиль і контролю процесу, а в результаті дуже насичений і смачний м'ясний соус. В рецепт завжди можна додавати улюблені спеції, сушену або свіжу зелень, наприклад. Традиційно рекомендую подавати страву з макаронами.
- М'ясо - 600 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука (велика)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
- Томатний сік - 1 Склянка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. М'ясо (в даному випадку свинина) вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Можна використовувати і готовий фарш.
2. Очистіть цибулю і моркву, подрібніть.
3. Встановіть програму"Жарка" і розігрійте в чаші рослинне масло. Викладіть овочі і обсмажуйте хвилин 5, помішуючи.
4. Додайте в чашу фарш і вино. Продовжуйте обсмажувати, помішуючи, щоб не утворилися великі шматочки.
5. Підготуйте томатний сік. Можна використовувати пропущені через м'ясорубку помідори, наприклад, або томатну пасту з водою (в крайньому випадку).
6. Вилийте сік в чашу, додайте сіль, перець за смаком, сушену зелень. Перемішайте все як слід. Накрийте кришкою мультиварку і встановіть програму"Гасіння" . Час залежить від потужності вашої техніки: від 40 до 90 хвилин.