Рецепт Справжній соус «Болоньєзе» фото

Справжній соус «Болоньєзе»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ну хто не любить італійську кухню? Серед моїх друзів і членів сім'ї майже всі від неї з розуму сходять. Тому я опанувала декількома рецептами. Розповім вам, як приготувати справжній соус"Болоньєзе" .

Опис приготування:

За цим рецептом виходить ідеальний автентичний соус, який підходить для приготування пасти або лазаньї, щоб в ньому розм'якшувалися сухі макаронні листи.

Молоко тут використовується, щоб нейтралізувати кислоту помідорів. Його можете брати більше або менше.

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Тунець - 150 грам
  • Консервовані томати - 300 грам
  • Морква - 50 грам
  • Селера - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Бульйонний кубик яловичий - 1 штука
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Вершки жирні - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
справжній соус
Подрібніть панчетту і на сковороді обсмажте її хвилини 2, щоб виділився жир.
справжній соус
Подрібніть морква, цибуля і селера, надішліть до бекону, додайте масло і смажте ще хвилини 2.
справжній соус
Додайте фарш, все перемішайте і влийте вино. Дочекайтеся, поки воно випарується.
справжній соус
Тепер додайте томати. Якщо вони цілі, перетворите їх в пюре або дрібно поріжте.
справжній соус
Залиште блюдо нудитися на повільному вогні під кришкою. Тим часом залийте бульйонний кубик 200 мл води і в міру необхідності доливайте до соусу цей бульйон. Також додайте молоко. Посоліть і поперчіть блюдо за смаком, перед подачею влийте вершки і прокип'ятіть соус. Все готово.

Схожі рецепти