Соус «Болоньєзе долму»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі класичний рецепт італійського томатного соусу, відомого у всьому світі. Ситний і пікантний, він ідеально поєднується з пастою.
У цьому рецепті детально описано, як приготувати соус "болоньєзе долму" . Якщо ви хочете побалувати себе італійським блюдом, то цей соус в поєднанні з пастою буде просто ідеальним обідом або вечерею. Здивуйте своїх близьких і гостей простим, але надзвичайно смачним і ситним блюдом!
- Фарш яловичий - 500 грам
- Томатний соус - 500 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
- Зубчик часнику - 3 штуки
- Орегано - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 200 мілілітрів
- Мускатний горіх - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Ріжемо цибулю і часник дрібними кубиками.
Пасеруємо їх на розігрітій сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
Додаємо до цибулі і часнику м'ясний фарш і вершки. Перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою близько десяти хвилин.
Потім додаємо в сковороду томатний соус, пасту і дрібно нарізану петрушку.
Додаємо сіль і спеції за смаком. Перемішуємо якомога ретельніше і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин до повної готовності.
Готовий соус викладаємо на попередньо відварену пасту. Смачного!