Рецепт Соус «Болоньєзе долму» фото

Соус «Болоньєзе долму»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси

Пропоную вашій увазі класичний рецепт італійського томатного соусу, відомого у всьому світі. Ситний і пікантний, він ідеально поєднується з пастою.

У цьому рецепті детально описано, як приготувати соус "болоньєзе долму" . Якщо ви хочете побалувати себе італійським блюдом, то цей соус в поєднанні з пастою буде просто ідеальним обідом або вечерею. Здивуйте своїх близьких і гостей простим, але надзвичайно смачним і ситним блюдом!

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Томатний соус - 500 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Зубчик часнику - 3 штуки
  • Орегано - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
соус
Ріжемо цибулю і часник дрібними кубиками.
соус
Пасеруємо їх на розігрітій сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
соус
Додаємо до цибулі і часнику м'ясний фарш і вершки. Перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою близько десяти хвилин.
соус
Потім додаємо в сковороду томатний соус, пасту і дрібно нарізану петрушку.
соус
Додаємо сіль і спеції за смаком. Перемішуємо якомога ретельніше і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин до повної готовності.
соус
Готовий соус викладаємо на попередньо відварену пасту. Смачного!

Схожі рецепти