Рецепт Паста під соусом «Болоньєзе» фото

Паста під соусом «Болоньєзе»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Вершки , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Долучіться до традиційної італійської кухні: приготуйте одне з найпопулярніших страв - пасту під соусом"Болоньєзе" . Страва не дуже складно приготувати, що дуже важливо. Підійде на обід або вечерю.

Опис приготування:

Це один з класичних рецептів приготування пасти під соусом"Болоньєзе" . Зазначені в рецепті інгредієнти можна замінювати чимось подібним. Наприклад, замість томатної пасти можете використовувати свіжі томати, а замість свинячого і яловичого м'яса можна взяти вже готовий фарш. Хай щастить!

  • Яловичина - 400 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 100 грам
  • Масло оливкове - 40 мілілітрів
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
  • Томатна паста - 150 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спагеті - 500 грам
  • Селера стеблової - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Бульйон яловичий - 300 мілілітрів
  • Базилік сушений - 2 чайних ложки
  • Вершки - 150 мілілітрів
паста під соусом
Все м'ясо перекладаємо в блендер і перетворюємо в фарш.
паста під соусом
Овочі промиваємо і очищаємо. Нарізаємо цибулю півкільцями, подрібнюємо часник. Обсмажуємо цибулю і часник на суміші рослинного і вершкового масла до прозорості. Додаємо порізану селеру і терту моркву, смажимо ще 5 хвилин.
паста під соусом
На рослинному маслі обсмажуємо фарш.
паста під соусом
Як тільки м'ясо змінить свій колір, вливаємо вино. Готуємо, поки не випарується рідина.
паста під соусом
Тепер додайте бульйон і томатну пасту, перемішайте.
паста під соусом
Додайте до м'яса обсмажені овочі, а також спеції. Готуйте все разом на повільному вогні під кришкою (приблизно 1 час). Час від часу помішуйте.
паста під соусом
Паралельно відваріть до готовності спагетті. В оригінальному рецепті пасту недоварюють 2 хвилини.
паста під соусом
Коли м'ясо стане дуже м'яким, вливаємо вершки. Перемішуємо все і доводимо до кипіння.
паста під соусом
Спагеті подаються до столу гарячими. Зверху полийте соусом"Болоньєзе" . Смачного!

Схожі рецепти