Макарони під соусом болоньєзе
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт макаронів під соусом болоньєзе припаде до смаку як цінителям італійської кухні, так і любителям ситно і смачно поїсти! готувати просто, а є - одне задоволення!
Цей рецепт приготування макаронів під соусом болоньєзе дуже простий, і приготування не займе у вас більше, ніж півгодини. Зате обід або вечерю вийде по-справжньому особливий: ситний, ароматний і дуже смачний!
- Спагеті - 400 грам
- Фарш - 300 грам
- Вино червоне напівсолодке - 150 грам
- Сир моцарела - 150 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Цибулю і моркву обсмажити на олії.
2. Додамо фарш, обсмажити, поки фарш не поміняє колір. Потім додамо помідори, томатну пасту і спеції. Раджу використовувати орегано і базилік. Вливаємо вино і тушкуємо до готовності під кришкою на слабкому вогні.
3. Макарони відварити, як зазначено на упаковці. Солимо до смаку. Відкинемо на друшляк і чекаємо, поки вода стече.
4. Макарони розкладаємо по тарілках, викладаємо зверху соус і щедро посипаємо сиром. Смачного!