Рецепт Макарони під соусом болоньєзе фото

Макарони під соусом болоньєзе
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби , Спагеті
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Цей простий рецепт макаронів під соусом болоньєзе припаде до смаку як цінителям італійської кухні, так і любителям ситно і смачно поїсти! готувати просто, а є - одне задоволення!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування макаронів під соусом болоньєзе дуже простий, і приготування не займе у вас більше, ніж півгодини. Зате обід або вечерю вийде по-справжньому особливий: ситний, ароматний і дуже смачний!

  • Спагеті - 400 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Вино червоне напівсолодке - 150 грам
  • Сир моцарела - 150 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
макарони під соусом болоньєзе - фото крок 1
1. Цибулю і моркву обсмажити на олії.
макарони під соусом болоньєзе - фото крок 2
2. Додамо фарш, обсмажити, поки фарш не поміняє колір. Потім додамо помідори, томатну пасту і спеції. Раджу використовувати орегано і базилік. Вливаємо вино і тушкуємо до готовності під кришкою на слабкому вогні.
макарони під соусом болоньєзе - фото крок 3
3. Макарони відварити, як зазначено на упаковці. Солимо до смаку. Відкинемо на друшляк і чекаємо, поки вода стече.
макарони під соусом болоньєзе - фото крок 4
4. Макарони розкладаємо по тарілках, викладаємо зверху соус і щедро посипаємо сиром. Смачного!

Схожі рецепти