Рецепт Паштет з тофу фото

Паштет з тофу
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тофу
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 10 хв.

Тофу - ідеальна основа для паштету. У нього нейтральний смак, креязик консистенція і він багатий білком. Раніше я витрачала гроші на покупної паштет з тофу, але виявилося, що приготувати його просто.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати паштет з тофу. Щоб консистенція паштету була водянистою, обов'язково промокніть тофу паперовим рушником. Томати можна взяти сушені, але тоді їх заздалегідь необхідно замочити в окропі на пару хвилин.

  • Тофу - 250 грам
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Помідори в'ялені - 60 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Часник сушений - 1/2 чайних ложки
  • Італійські трави - 1/2 чайних ложки
  • Копчені паприки - 1/2 чайних ложки
  • Каєнський перець - 3/4 чайних ложки
паштет з тофу - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паштет з тофу - фото крок 2
Розріжте тофу поперек на кілька скибочок, промокніть його паперовим рушником.
паштет з тофу - фото крок 3
Подрібніть всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції.
паштет з тофу - фото крок 4
Паштет повинен вийти гладким, однорідним і в міру густим. Якщо вас не влаштовує консистенція, додайте ще трохи олії.
паштет з тофу - фото крок 5
Паштет з тофу готовий, смачного!

Схожі рецепти