Рецепт Паштет з шинки фото

Паштет з шинки
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

З шинки можна приготувати відмінний паштет. Така закуска підійде до столу в будні і свята. Ваші гості навіть не здогадаються з чого приготований цей чудовий паштет.

Опис приготування:

Якщо ви хочете зробити ваше меню різноманітнішим, то візьміть на замітку рецепт паштету з шинки. Шинку можна взяти будь-якої жирності. Я віддаю перевагу більш пісні сорти. Сметана додасть ніжність паштету, яйця бархатистість, а чорний мелений перець і гірчиця - невелику гостроту. В цілому закуска виходить ніжною, в міру гострої і пікантною.

  • Шинка - 200 грам
  • Куряче яйце - 1-2 штук
  • Крем - 2 Ст. Ложки (жирність не менше 20%)
  • Гірчичний - 1/4 чайних ложки
  • Кріп - 5 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
паштет з шинки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти для паштету.
паштет з шинки - фото крок 2
Подрібніть шинку будь-яким способом. Я це зробила в блендері.
паштет з шинки - фото крок 3
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть. Натріть на тертці і додайте до шинки.
паштет з шинки - фото крок 4
Кріп дрібно наріжте і викладіть в миску з шинкою і яйцями.
паштет з шинки - фото крок 5
Додайте сметану.
паштет з шинки - фото крок 6
Додайте гірчицю за смаком. Гостроту її визначайте самі.
паштет з шинки - фото крок 7
Перемішайте всі інгредієнти паштету і збийте його блендером до однорідної консистенції.
паштет з шинки - фото крок 8
Паштет з шинки готовий. Подавайте на закуску.

Схожі рецепти