Паштет з шинки
(покроковий рецепт з фото)
З шинки можна приготувати відмінний паштет. Така закуска підійде до столу в будні і свята. Ваші гості навіть не здогадаються з чого приготований цей чудовий паштет.
Якщо ви хочете зробити ваше меню різноманітнішим, то візьміть на замітку рецепт паштету з шинки. Шинку можна взяти будь-якої жирності. Я віддаю перевагу більш пісні сорти. Сметана додасть ніжність паштету, яйця бархатистість, а чорний мелений перець і гірчиця - невелику гостроту. В цілому закуска виходить ніжною, в міру гострої і пікантною.
- Шинка - 200 грам
- Куряче яйце - 1-2 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки (жирність не менше 20%)
- Гірчичний - 1/4 чайних ложки
- Кріп - 5 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для паштету.
Подрібніть шинку будь-яким способом. Я це зробила в блендері.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть. Натріть на тертці і додайте до шинки.
Кріп дрібно наріжте і викладіть в миску з шинкою і яйцями.
Додайте сметану.
Додайте гірчицю за смаком. Гостроту її визначайте самі.
Перемішайте всі інгредієнти паштету і збийте його блендером до однорідної консистенції.
Паштет з шинки готовий. Подавайте на закуску.