Начинка для рулету з шинки
(покроковий рецепт з фото)
Смачна випічка з шинкою. Я особливо люблю цей продукт, бо він за смаковими якостями і по аромату відрізняється від ковбас. Шинка більш благородний продукт, ніж сосиски або ковбаса.
Для приготування начинки знадобиться ніж і терка!
- Шинка - 300 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Зелень петрушки, кріп - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Для приготування начинки візьміть сир. Натріть його на дрібній тертці.
Окремо зупинюся на тертці. Якщо ваш рулет не має розрізів, то натирайте на дрібну тертку. Якщо він злегка відкритий або є надрізи, тріть на велику. При запіканні дрібно тертий сир швидко плавиться і підсихає в відкритих формах пирогів, рулетів і іншого. Врахуйте цей момент при приготуванні начинки.
Окремо зупинюся на тертці. Якщо ваш рулет не має розрізів, то натирайте на дрібну тертку. Якщо він злегка відкритий або є надрізи, тріть на велику. При запіканні дрібно тертий сир швидко плавиться і підсихає в відкритих формах пирогів, рулетів і іншого. Врахуйте цей момент при приготуванні начинки.
Шинку нарізаємо кубиком.
В єдину ємність перекладаємо сир і шинку. Нарізаємо зелень. При необхідності додаємо сіль і перець. Можна додати часник, видавлений через прес.
Все добре перемішуємо. Начинка готова. Намагайтеся не вмішувати, а ледь піднімаючи шари начинки, перемішувати її. Так начинка не зіб'ється в щільні грудочки. Начинка готова до роботи з тестом.