Бісквітне тісто для рулету
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування солодких рулетів я використовую просте бісквітне тісто. Воно готується простіше простого і виходить м'яким, ніжним і смачним, прекрасно поєднуючись з кремом і начинкою. Спробуйте і Ви!
Тепер я знаю, як зробити просте бісквітне тісто для рулету і ділюся цими знаннями з вами. Для бісквітного рулету підходить будь-яка начинка, наприклад сметанний крем або ваш улюблений джем. Випічка виходить дуже смачною і корисною. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
Яйця збийте з цукром, щоб утворилася густа піна. Додайте мед і соду, гашене оцтом. Акуратно перемішайте тісто.
Поступово вводимо просіяне борошно, не припиняючи перемішувати. Готове тісто виливаємо в форму для випічки, змащену маслом.
Ось такий гарний бісквіт виходить!
Змастіть бісквіт сметанним кремом, скрутіть в рулет і присипте цукровою пудрою.