Рецепт Бісквітне тісто для рулету фото

Бісквітне тісто для рулету
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно , Яйця
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 15 хв.

Для приготування солодких рулетів я використовую просте бісквітне тісто. Воно готується простіше простого і виходить м'яким, ніжним і смачним, прекрасно поєднуючись з кремом і начинкою. Спробуйте і Ви!

Опис приготування:

Тепер я знаю, як зробити просте бісквітне тісто для рулету і ділюся цими знаннями з вами. Для бісквітного рулету підходить будь-яка начинка, наприклад сметанний крем або ваш улюблений джем. Випічка виходить дуже смачною і корисною. Хай щастить!

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
бісквітне тісто для рулету - фото крок 1
Яйця збийте з цукром, щоб утворилася густа піна. Додайте мед і соду, гашене оцтом. Акуратно перемішайте тісто.
бісквітне тісто для рулету - фото крок 2
Поступово вводимо просіяне борошно, не припиняючи перемішувати. Готове тісто виливаємо в форму для випічки, змащену маслом.
бісквітне тісто для рулету - фото крок 3
Ось такий гарний бісквіт виходить!
бісквітне тісто для рулету - фото крок 4
Змастіть бісквіт сметанним кремом, скрутіть в рулет і присипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти