Макова начинка для рулету
(покроковий рецепт з фото)
Любителям готувати випічку необхідно в своєму арсеналі мати такий рецепт, який допоможе зробити макові рулети ще смачніше. Це дуже проста і соковита начинка. Обов'язково збережіть рецепт!
Будь-яке свято завжди асоціюється зі смачною випічкою. Багато хто любить рулет з маком.
Цей рецепт, як приготувати макову начинку для рулету, допоможе вам зробити свою випічку найсмачнішою і ніжною!
Домішка ванілі і кориці додадуть пряність і аромат вашої начинці.
Читайте і пробуйте приготувати найсмачніший рулет з кращого начинкою.
- Мак - 300 грам
- Цукор - 200 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 5 штук
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
1
Необхідно закип'ятити воду і залити нею мак.
Дати трохи постояти і протерти через ситечко.
Дати трохи постояти і протерти через ситечко.
2
Якщо хочете по-старому, то перетирайте мак в ступке, але якщо немає часу, то подрібніть в блендері до однорідності.
3
Додайте цукор, мідь, ваніль і корицю. Необхідно постійно перемішувати, щоб домогтися максимальної однорідності.
4
Збийте яєчні білки до густої консистенції і з'єднайте їх з готовою масою. Посипте борошном і ретельно перемішайте.