Начинка макова для десертів
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите випічку з маком? Якщо в домашніх умовах часто печете тортики, пироги, рулети та інше, обов'язково погляньте на цей класний варіант, як приготувати начинку макову для десертів.
Почніть процес з розтирання маку. Зробити це можна як в ступці, так і в кавомолці, наприклад. І тільки після цього приступайте до безпосереднього приготування начинки. Крім зазначених інгредієнтів, ви можете додати трохи ванілі або кориці для аромату, а також цедру цитрусових, наприклад.
- Мак - 250 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 3/4 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
1. У невеликій сотейник або каструлю викладіть вершкове масло, поставте на вогонь. Додайте цукор, мідь, щіпку солі, молоко. Томіть на повільному вогні, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться.
2. Відлийте невелику кухоль рідини.
3. Тонкою цівкою влийте в збиті яйця, помішуючи, щоб вони не згорнулися.
4. Вилийте все назад в сотейник.
5. Як тільки маса добре прогріється, викладіть подрібнений мак. Добре перемішайте і млоїте на вогні пару хвилин.
6. От і все, смачна макова начинка для десертів готова.
Смачного!
Смачного!