Рецепт Макова начинка фото

Макова начинка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Мак, Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка, Солодке

Макові рулети, макові пироги або коржики з маковою начинкою - це неймовірно смачно. А чи знаєте ви, як приготувати макову начинку, яку можна використовувати для будь-якої випічки?

Макової начинки в пирогах має бути багато, щоб вона добре відчувалася і дотримувався баланс тесту і начинки. Щоб начинка було ніжною, мак обов'язково потрібно змолоти через м'ясорубку або за допомогою кавомолки, тоді крупинки не будуть розпадатися, а будуть триматися єдиним грудочкою. А згущене молоко надає дуже приємний вершковий присмак і теж допомагає створювати однорідну консистенцію макової начинки.

  • Мак - 1 Склянка
  • Згущене молоко - 250 мілілітрів
1
Насіння маку викладіть в миску і ретельно промийте в декількох водах, потім акуратно злийте воду, притримуючи насіння.
2
Викладіть мак в сотейник і налийте 3 склянки води, доведіть воду до кипіння і відразу вимкніть. Накрийте кришкою і залиште на півгодини.
3
Поверніть сотейник на вогонь і знову гарненько підігрійте масу, але немає аргументів кипіння, потім приберіть з вогню і накрийте кришкою, залиште на 30 хвилин.
4
Викладіть в друшляк марлю (2-3 шару) і перелийте рідина з маком. Коли трохи стече, пропустіть мак через м'ясорубку (краще 2-3 рази). Злийте рідину, що.
5
Перекладіть мак в миску і влийте згущене молоко, гарненько перемішайте і використовуйте для приготування випічки.

Схожі рецепти