Начинка для рулету з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Коли потрібно взяти з собою в дорогу, на роботу або ще куди що-небудь перекусити, перша думка - бутерброди. Але є варіант повкусней! ось, як приготувати начинку для рулету з лаваша.
Лаваш можна їсти без нічого. Але якщо використовувати його в якості матеріалу для загортання всякої смакоти, то він стає просто незамінний в походах і поїздках на тривалі відстані! У нього можна загорнути все, що вашій душі завгодно. Це аналог млинців, тільки в іншій інтерпретації. Начинки для рулету з лаваша не можуть набриднути, тому що кожен раз ви придумуєте все нові і нові варіанти!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам
- Сир - 200-250 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Часник - За смаком
- Цибуля - За смаком
Для початку візьмемося за найдовше в цьому процесі: зваримо куряче філе. Потрібно покласти курку в холодну воду і просто зварити, як на суп. Раджу підсолити воду, адже біле м'ясо досить прісне. Після того, як птах зварилася, можна підсушити філе на сухій сковороді за бажанням.
У начинці у нас присутній сир. Я його дуже люблю. На цей раз я взяла твердий сорт. Потремо його на тертці. Потім промиємо зелень. У вас це може бути петрушка і кріп, але підійде абсолютно будь-яка. Рубаємо її не надто дрібно.
Розкладаємо тонкий лаваш на повний розмір. Посипаємо його сиром і зеленню. Нарізаємо куряче філе на шматочки. Можна просто розділити його руками по волокнам. Зверху трьом часничок. Ще я вирішила покласти половинку ріпчастої цибулі, нарізаного кубиками. Загортаємо все в рулет.
Змащуємо згорнутий лаваш рослинним маслом для м'якості і золотистого кольору. Ставимо випікати в духовку при температурі 180 градусів на 15-20 хвилин. Можна обсмажити на сковороді. Готовий рулет можна їсти цілком, а можна нарізати на шматочки. Смачного!