Рецепт Начинка для рулету з лаваша фото

Начинка для рулету з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Зелень
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок

Коли потрібно взяти з собою в дорогу, на роботу або ще куди що-небудь перекусити, перша думка - бутерброди. Але є варіант повкусней! ось, як приготувати начинку для рулету з лаваша.

Лаваш можна їсти без нічого. Але якщо використовувати його в якості матеріалу для загортання всякої смакоти, то він стає просто незамінний в походах і поїздках на тривалі відстані! У нього можна загорнути все, що вашій душі завгодно. Це аналог млинців, тільки в іншій інтерпретації. Начинки для рулету з лаваша не можуть набриднути, тому що кожен раз ви придумуєте все нові і нові варіанти!

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Куряче філе - 300 грам
  • Сир - 200-250 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Цибуля - За смаком
начинка для рулету з лаваша - фото крок 1
Для початку візьмемося за найдовше в цьому процесі: зваримо куряче філе. Потрібно покласти курку в холодну воду і просто зварити, як на суп. Раджу підсолити воду, адже біле м'ясо досить прісне. Після того, як птах зварилася, можна підсушити філе на сухій сковороді за бажанням.
начинка для рулету з лаваша - фото крок 2
У начинці у нас присутній сир. Я його дуже люблю. На цей раз я взяла твердий сорт. Потремо його на тертці. Потім промиємо зелень. У вас це може бути петрушка і кріп, але підійде абсолютно будь-яка. Рубаємо її не надто дрібно.
начинка для рулету з лаваша - фото крок 3
Розкладаємо тонкий лаваш на повний розмір. Посипаємо його сиром і зеленню. Нарізаємо куряче філе на шматочки. Можна просто розділити його руками по волокнам. Зверху трьом часничок. Ще я вирішила покласти половинку ріпчастої цибулі, нарізаного кубиками. Загортаємо все в рулет.
начинка для рулету з лаваша - фото крок 4
Змащуємо згорнутий лаваш рослинним маслом для м'якості і золотистого кольору. Ставимо випікати в духовку при температурі 180 градусів на 15-20 хвилин. Можна обсмажити на сковороді. Готовий рулет можна їсти цілком, а можна нарізати на шматочки. Смачного!

Схожі рецепти