Бісквіт для рулету
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий у виконанні, апетитний і повітряний бісквіт для рулету в домашніх умовах завжди прийде на допомогу, коли захочеться чогось солоденького до чаю без зайвого клопоту.
Це простий і класичний рецепт бісквіта для рулету. Якщо у вас є бажання урізноманітнити його, то сміливо використовуйте какао, подрібнені горішки та інші добавки. Що стосується крему, то тут можна експериментувати практично нескінченно: варене згущене молоко, заварний або шоколадний крем, найрізноманітніші джеми або варення і т.Д.
- Яйце - 5 штук
- Борошно - 200 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Цукор - 50-60 грам
1. Дуже акуратно відокремте білки від жовтків, викладіть їх в різні мисочки. Почніть на середній швидкості збивати білки, поступово додавши близько половини цукру. Повинна вийде щільна маса з стійкими піками. Паралельно розігрів духовки.
2. Окремо збийте жовтки з цукром, що залишився до білого. Перекладіть збиті білки до жовтків. Акуратно перемішайте. Поступово всипати заздалегідь просіяне борошно і крохмаль. Маса повинна бути однорідною і без грудочок. Що, рецепт приготування бісквіта для рулету досить стандартний.
3. Підготуйте лист і застеліть його пергаментом. В даному випадку просто змастити маслом не можна, папір потрібна обов'язково! Викладіть акуратно тісто і розрівняйте. Надішліть деко в розігріту духовку.
4. Випікається бісквіт для рулету в домашніх умовах в середньому близько 15 хвилин. Готовність можна перевірити зубочисткою, але і по рум'яного кольору все і так буде видно.
5. Відразу ж ще теплий бісквіт потрібно згорнути разом з пергаментом, в такому вигляді дайте йому охолонути. А вже після акуратно розгорніть, змастіть варенням або кремом і знову скрутіть.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!