Рецепт Бісквіт для рулету фото

Бісквіт для рулету
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Дуже простий у виконанні, апетитний і повітряний бісквіт для рулету в домашніх умовах завжди прийде на допомогу, коли захочеться чогось солоденького до чаю без зайвого клопоту.

Опис приготування:

Це простий і класичний рецепт бісквіта для рулету. Якщо у вас є бажання урізноманітнити його, то сміливо використовуйте какао, подрібнені горішки та інші добавки. Що стосується крему, то тут можна експериментувати практично нескінченно: варене згущене молоко, заварний або шоколадний крем, найрізноманітніші джеми або варення і т.Д.

  • Яйце - 5 штук
  • Борошно - 200 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Цукор - 50-60 грам
бісквіт для рулету - фото крок 1
1. Дуже акуратно відокремте білки від жовтків, викладіть їх в різні мисочки. Почніть на середній швидкості збивати білки, поступово додавши близько половини цукру. Повинна вийде щільна маса з стійкими піками. Паралельно розігрів духовки.
бісквіт для рулету - фото крок 2
2. Окремо збийте жовтки з цукром, що залишився до білого. Перекладіть збиті білки до жовтків. Акуратно перемішайте. Поступово всипати заздалегідь просіяне борошно і крохмаль. Маса повинна бути однорідною і без грудочок. Що, рецепт приготування бісквіта для рулету досить стандартний.
бісквіт для рулету - фото крок 3
3. Підготуйте лист і застеліть його пергаментом. В даному випадку просто змастити маслом не можна, папір потрібна обов'язково! Викладіть акуратно тісто і розрівняйте. Надішліть деко в розігріту духовку.
бісквіт для рулету - фото крок 4
4. Випікається бісквіт для рулету в домашніх умовах в середньому близько 15 хвилин. Готовність можна перевірити зубочисткою, але і по рум'яного кольору все і так буде видно.
бісквіт для рулету - фото крок 5
5. Відразу ж ще теплий бісквіт потрібно згорнути разом з пергаментом, в такому вигляді дайте йому охолонути. А вже після акуратно розгорніть, змастіть варенням або кремом і знову скрутіть.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти