Паштет з курячої грудки з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з курячої грудки з морквою і цибулею стане відмінною закускою на вашому столі. Смачні бутерброди з таким паштетом - це прекрасний початок дня.
Паштет з курячої грудки з морквою і цибулею можна з легкістю приготувати в домашніх умовах. Заздалегідь відваріть курячу грудку і морквину, цибуля краще обсмажити, щоб паштет став більш ароматним. Смачний курячий паштет легко намазується на хліб, тому швидко перекусити зможе кожен, навіть дитина.
- Куряча грудка - 250 грам
- Морква - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування паштету з курячої грудки з морквою і цибулею.
Зваріть до готовності куряче філе. Варіть його 20-25 хвилин в підсоленій воді, потім остудіть і розберіть на волокна середньої величини.
Відваріть моркву до м'якості - вона вариться приблизно 25 хвилин. Потім остудіть і почистіть овоч. Наріжте моркву на середні кубики.
Наріжте кубиками ріпчасту цибулю.
Обсмажте цибулю з додаванням рослинної олії. Лук повинен стати золотистим. Готовий лук остудіть.
Складіть всі підготовлені продукти в чашу блендера: курку, цибулю і моркву.
Подрібніть все до стану паштету.
Перемішайте паштет з м'яким вершковим маслом, додайте за смаком сіль і перець.
Готовий паштет подавайте до столу. Смачного!