Рецепт Паштет з курячої печінки з морквою фото

Паштет з курячої печінки з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Печінка - смачний і безсумнівно корисний продукт. Пропоную приготувати паштет з курячої печінки з морквою. Виходить дуже гідна закуска - відмінне рішення для сніданку або швидкого перекусу.

Опис приготування:

Паштет з курячої печінки - відмінна альтернатива покупної ковбасі. Така закуска підвищує гемоглобін, тому її сміливо включають в меню діабетиків і дітей. Можна приготувати паштет з додаванням курячої грудки, грибів, горіхів або чорносливу - варіанти вражають своїм різноманіттям. Мій рецепт буденний і бюджетний, такий паштет готується в домашніх умовах швидко і легко. Використовуйте паштет для начинки тарталеток на святковий стіл, а так же просто як намазки для повсякденних бутербродів.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 2
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 3
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 4
Додайте нарізану шматочками печінку і подрібнений ножем часник.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 5
Додайте сіль за смаком і тушкуйте все разом періодично помішуючи близько 10-15 хвилин, до повної готовності печінки.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 6
Перекладіть обсмажену з овочами печінку в глибоку миску і злегка остудіть.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 7
Додайте вершкове масло і перець за смаком.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 8
Подрібніть інгредієнти занурювальним блендером. Паштетний маса стане повітряна і ніжна. Налаштуйте на сіль, перець, охолодіть і подавайте до столу.
паштет з курячої печінки з морквою - фото крок 9
Паштет з курячої печінки з морквою готовий. Смачного!

Схожі рецепти