Паштет з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з курячої грудки робиться з вареного курячого м'яса. Спробуйте, дуже смачний паштет виходить.
Рецепт паштету з курячої грудки дуже простий. Приготування вимагає близько 30 хвилин. Грудка вариться швидко, раджу нарізати і морква і курячу грудку шматочками. Подавайте зі свіжим батоном або хрусткими тостами. Смачного.
- Куряча грудка - 600 грам
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Грецькі горіхи - 200 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте інгредієнти. Добре помийте курячу грудку.
Відваріть в підсоленій воді курячу грудку і морква.
Потім викладіть в блендер варені курячі грудки і морква, волоські горіхи і часник. Додайте трохи бульйону. Збийте блендером.
Додати сіль, поперчіть і додайте мускатний горіх. В цей час обсмажте до золотистого кольору дрібно рубаний ріпчасту цибулю.
Додайте до паштету ріпчасту цибулю і збийте все ще раз.
Отриманий паштет з курячої грудки можете відразу подавати до столу.