Паштет з курячого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю розповісти вам, як приготувати паштет з курячого м'яса зі спеціями. Це дивно ароматна, натуральна і дуже смачна закуска, яка підходить для щоденного і святкового столу.
Це дуже цікавий і насправді досить простий рецепт паштету з курячого м'яса. Такий домашній варіант без сумнівів можна запропонувати навіть діткам, правда в такому випадку краще використовувати більш ніжні спеції. До речі, ви цілком можете використовувати абсолютно будь-які приправи, які вам до душі.
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник зі спеціями - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Цибуля - 3 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Куряче філе - 2-3 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Крем - 2 чайних ложки (або майонез)
- Сіль - 0.5 чайних ложки

1. У глибоку миску надішліть гірчицю, подрібнений часник, перець і цибулю. Я використовую білу частину від зеленої цибулі, але цілком можна подрібнити і чверть ріпчастої. Використовуйте спеції, виходячи зі своїх смакових переваг.

2. Додайте оливкову олію і біле вино (я використовую Шардоне). Все як слід перемішайте до однорідності.

3. Вимийте і висушіть грудки. Викладіть їх в маринад, накрийте і відправте в холодильник годинки на 4.

4. Після грудки потрібно обсмажити на сковороді або грилі з двох сторін до рум'яної скоринки.

5. Ось такі апетитні вони виходять в результаті.

6. Наріжте їх середнього розміру шматочками. Зверніть увагу, що філе сильно не потрібно вижарівать, щоб паштет з курячого м'яса в домашніх умовах був соковитіше і ніжніше.

7. У чашу блендера відправте шматочки філе, додайте вершкове масло, сіль, кунжут, трохи сметани або майонезу, часник.

8. І подрібніть все до однорідності. Ось і весь секрет, як приготувати паштет з курячого м'яса. Класно, правда? Перед подачею відправте його в холодильник на годинку.
Смачного!
Смачного!