Рецепт Люля-кебаб з курячого м'яса фото

Люля-кебаб з курячого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Кебаб

Люля-кебаб з курки - гідний конкурент шашликів. Смачне, ароматне підсмажене на вугіллі блюдо, яке поєднується з усіма видами гарніру. Рецепт для всіх. Запам'ятовуйте!

Багато хто думає, що для приготування люля-кебаб потрібні спеціальні знання і вміння, що м'ясні ковбаски неодмінно будуть звалюватися з шампурів в самий невідповідний момент і гості, яких ви покликали на дачу, залишаться без частування. Немає, повірте: люля-кебаб - дуже просте в приготуванні блюдо, але разом з тим володіє дивовижними смаковими якостями. Страва, яке підкреслить ваш смак і задовольнить смакові потреби самого вимогливого гостя.

  • Куряча грудка - 1500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки (середнього розміру)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Часник сухий - 1/2 чайних ложки
люля-кебаб з курячого м'яса - фото крок 1
Промийте курячу грудку, поріжте її невеликими шматочками.
люля-кебаб з курячого м'яса - фото крок 2
Прокрутіть через м'ясорубку. За бажанням у фарш можна додати 100 грам подрібненого свинячого сала.
люля-кебаб з курячого м'яса - фото крок 3
Поріжте! обов'язково поріжте, а не перейдіть через м'ясорубку ріпчасту цибулю. ЦЕ ВАЖЛИВО! Лук необхідно порізати максимально дрібно. Це потрібно для того, щоб цибуля віддав свій сік в момент смаження і не раніше!
люля-кебаб з курячого м'яса - фото крок 4
Додайте у фарш цибуля, сіль спеції. Протягом 5-10 хвилин ретельно вимішують і відбивайте фарш до отримання однорідної, тягнеться маси. Приберіть на 2 години в холодильник.
люля-кебаб з курячого м'яса - фото крок 5
Умочуючи руку в теплу воду, сформуйте з фаршу кульку розміром з середній "сніжок", одягніть його на шампур і виліпити ковбаску завдовжки 15-20 сантиметрів.
люля-кебаб з курячого м'яса - фото крок 6
Обсмажте з усіх боків на мангалі протягом 10-15 хвилин.

Схожі рецепти