Люля-кебаб з м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт люля-кебаб з м'яса від інших рецептів люля-кебаб відрізняється тим, що в рецепті дійсно чисте м'ясо з додаванням тільки невеликої головки цибулі, солі і перцю. Зазвичай додається зелень.
Люля-кебаб з м'яса відмінна альтернатива шашлику! Те ж чисте м'ясо, тільки м'яке і ніжне. Воно по зубах будь-якому, особливо літнім людям. Не забувайте основний прийом приготування люля-кебаб: потрібно гарненько відбити м'ясо. Візьміть простору чашку, вимісити фарш і потім беріть в долоню невеликі шматочки і з силою кидайте його знову в чашку. Процедуру робіть не менше п'яти хвилин, а краще довше. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 34 чайних ложок
- Перець - 14 чайних ложок
- Сода - 1 щіпка
Підготувати продукти.
Фарш посолити, поперчити, додати цибулю і соду.
Фарш добре вимісити і поділити на частини.
Сформувати довгі кебаби і укласти їх на деко.
Випікати 10 хвилин при 220 градусах, злити зайву рідину і піч ще 10 хвилин.
Подати люля-кебаб з м'яса з рисом і цибулею. Смачного!