Рецепт Паштет з горбуші фото

Паштет з горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На швидку руку , На природу , Легка вечеря , На сніданок , Швидкий сніданок
Паштети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Паштет в домашніх умовах готуватися дуже швидко. Смак цієї страви ви запам'ятаєте на довго. Підійде як для ранкової закуски на бутерброд так і як начинка для млинців.

Опис приготування:

Рецепт паштету з горбуші з фото.

  • Горбуші - 250 грам (бажано гарячого копчення)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кріп - 1 штука (свіжий)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Перець - За смаком (чорний)
  • Сіль - За смаком
паштет з горбуші - фото крок 1
Простий рецепт паштету з горбуші:
Чистимо рибу і позбавляємо від кісток.
паштет з горбуші - фото крок 2
Нарізаємо цибулю кубиками і смажимо на олії.
паштет з горбуші - фото крок 3
Нарізане вершкове масло кладемо в блендер, потім кладемо рибу і обсмажену цибулю.
паштет з горбуші - фото крок 4
Подрібнюємо блендером до однорідної маси. Потім за допомогою лопатки або ложки перемішуємо для пишності. Додаємо порізаний кріп, перчимо до смаку, солимо і ретельно перемішуємо. Готовий продукт ставимо в холодильник хвилин на 20, щоб він застиг.
паштет з горбуші - фото крок 5
Готовий паштет подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти