Паштет з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Паштет в домашніх умовах готуватися дуже швидко. Смак цієї страви ви запам'ятаєте на довго. Підійде як для ранкової закуски на бутерброд так і як начинка для млинців.
Рецепт паштету з горбуші з фото.
- Горбуші - 250 грам (бажано гарячого копчення)
- Вершкове масло - 100 грам
- Кріп - 1 штука (свіжий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Перець - За смаком (чорний)
- Сіль - За смаком
Простий рецепт паштету з горбуші:
Чистимо рибу і позбавляємо від кісток.
Чистимо рибу і позбавляємо від кісток.
Нарізаємо цибулю кубиками і смажимо на олії.
Нарізане вершкове масло кладемо в блендер, потім кладемо рибу і обсмажену цибулю.
Подрібнюємо блендером до однорідної маси. Потім за допомогою лопатки або ложки перемішуємо для пишності. Додаємо порізаний кріп, перчимо до смаку, солимо і ретельно перемішуємо. Готовий продукт ставимо в холодильник хвилин на 20, щоб він застиг.
Готовий паштет подаємо до столу. Смачного!