Філе горбуші в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Така смачна червона риба як горбуша не вимагає зайвої складності приготування і великої кількості інгредієнтів. Рекомендую вам простий рецепт приготування філе горбуші в духовці, дуже смачно!
Горбуша мені найбільше подобається саме приготована в духовці. Її можна запікати з сиром, картоплею. Але ось просто з помідорами, спеціями і зеленню вона виходить особливо смачно! Підкреслюється її ніжний смак, при цьому готується риба дуже швидко. Кілька гілочок базиліка особливо буду до речі!
- Файл gorbuši - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Базилік - 2-3 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Помідор - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Також нам знадобиться фольга.
Рибу промийте, обсушити паперовими рушниками, щоб не було зайвої вологи. Посоліть гарненько і поперчіть, можете натерти ще спеціями для риби, тільки не перестарайтеся, щоб не заглушити смак риби.
Лист фольги змастіть маслом рослинним і викладіть на нього рибу.
Лист фольги змастіть маслом рослинним і викладіть на нього рибу.
Порубати дрібно зелень, помідори поріжте кільцями, рівномірно розкладіть трави по філе, зверху викладіть помідор. Збризніть ще трохи маслом рослинним. Загорніть щільно в фольгу, можете в два шари.
Надішліть в розігріту до 190 З духовку на 20 хвилин.
Надішліть в розігріту до 190 З духовку на 20 хвилин.
Готове філе горбуші в духовці подавайте, порізавши на порційні шматочки. Рибка хороша як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!