Рецепт Філе горбуші в духовці фото

Філе горбуші в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Така смачна червона риба як горбуша не вимагає зайвої складності приготування і великої кількості інгредієнтів. Рекомендую вам простий рецепт приготування філе горбуші в духовці, дуже смачно!

Опис приготування:

Горбуша мені найбільше подобається саме приготована в духовці. Її можна запікати з сиром, картоплею. Але ось просто з помідорами, спеціями і зеленню вона виходить особливо смачно! Підкреслюється її ніжний смак, при цьому готується риба дуже швидко. Кілька гілочок базиліка особливо буду до речі!

  • Файл gorbuši - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Базилік - 2-3 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Помідор - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
філе горбуші в духовці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Також нам знадобиться фольга.
філе горбуші в духовці - фото крок 2
Рибу промийте, обсушити паперовими рушниками, щоб не було зайвої вологи. Посоліть гарненько і поперчіть, можете натерти ще спеціями для риби, тільки не перестарайтеся, щоб не заглушити смак риби.
Лист фольги змастіть маслом рослинним і викладіть на нього рибу.
філе горбуші в духовці - фото крок 3
Порубати дрібно зелень, помідори поріжте кільцями, рівномірно розкладіть трави по філе, зверху викладіть помідор. Збризніть ще трохи маслом рослинним. Загорніть щільно в фольгу, можете в два шари.
Надішліть в розігріту до 190 З духовку на 20 хвилин.
філе горбуші в духовці - фото крок 4
Готове філе горбуші в духовці подавайте, порізавши на порційні шматочки. Рибка хороша як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти